https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Bolnike in zaposlene v soboški bolnišnici razveselili Rdeči noski in kvintet Aeternum

12.12.2020 ob 16:44  

V Splošni bolnišnici Murska Sobota so danes pod okni bolnikom in zaposlenim zapeli pevci kvinteta Aeternum, v četrtek pa so bili na obisku tudi Rdeči noski, so sporočili iz soboške bolnišnice.

Oboji so razveselili tako bolnike kot zaposlene, ki se borijo predvsem s koronavirusno boleznijo 19, prvim so krepili pogum, drugim pa se zahvalili za požrtvovalno delo v težkih razmerah.

Pevci so ob nastopu povedali, da so počaščeni, da so prišli med bolnike in zdravstvene delavce, ki skrbijo zanje ter da jim tako vsaj malo olajšajo breme in trpljenje.

Nastopajoče sta pozdravila pomočnica direktorja za zdravstveno nego Metka Lipič Baligač in pomočnik direktorja za poslovne zadeve Marjan Maček ter dejala, da nastop Aeternuma zelo veliko pomeni tako za bolnišnico kot za bolnike v njej, saj lahko tako začutijo božični utrip in tudi mir, ki ga ta čas prinaša.

Kot sta poudarila, je to letos ob epidemiji še posebno pomembno, nastopajočim pa so prisluhnili bolniki in zaposleni. Pevcem in Rdečim noskom sta se v imenu zaposlenih v bolnišnici zahvalila za nastop.

Na sam božič bodo v bolnišnici tudi letos zapeli bratonski pevci in zaigrali mladi glasbeniki, so zapisali v sporočilu za javnost.

Foto: SB MS

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      12.12.2020 ob 17:02 aranka gost

      Vej pa je še nej fanjšček ka že norijo .Sestre vűni te pa se pritožujejo kak delajo .

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. Za komentiranje se morate prijaviti!

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.