https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GOSPODARSTVO

Lip pohištvo in AC Pomurje v izgradnjo poslovnega objekta, avtomatizacija v Pomgradu

15.12.2020 ob 17:30  

Na današnji seji vladnega odbora za gospodarstvo je vlada v veljavni načrt razvojnih programov 2020–2023 Proračuna Republike Slovenije uvrstila več novih projektov.

"Zakon o spodbujanju skladnega regionalnega razvoja v drugem odstavku 31. člena določa, da lahko regionalno državno pomoč dodeli ministrstvo brez javnega razpisa po prostem preudarku državnega organa z odločbo, kadar komisija, ki jo imenuje minister, ugotovi, da so izpolnjeni pogoji po Uredbi 651/2014/EU.

Projekt mora prav tako znašati več kot dva milijona evrov ter bistveno prispevati k regionalnemu razvoju prek ustvarjenih ali ohranjenih delovnih mest v obsegu, določenem z Uredbo o dodeljevanju regionalnih državnih pomoči ter načinu uveljavljanja regionalne spodbude za zaposlovanje ter davčnih olajšav za zaposlovanje in investiranje. 

Gre za naslednje projete:

Izgradnja proizvodnega objekta Lip pohištvo

Podjetje Lip pohištvo d.o.o. bo izvedlo investicijski projekt, ki izpolnjuje zahtevane pogoje in merila relevantne zakonodaje ter bo prispeval k razvoju regije. V vrednost upravičenih stroškov so vključeni stroški nakupa zemljišča, gradbena dela na objektu z vsemi strojnimi in elektro inštalacijskimi deli ter zunanjo ureditvijo in stroški strojev oz. opreme.

Izgradnja poslovnega objekta AC Pomurje

Z razvojem podpornega okolja za podjetništvo se podpira prizadevanja za ustvarjanje novih delovnih mest in spreminja način razvoja podjetij, da lahko temelji na novih proizvodih in tržnih ciljih. S projektom bo Avto center Pomurje, d.o.o. do vključno leta 2022 ustvarilo 20 novih delovnih mest za nedoločen čas.

Avtomatizacija v družbi Pomgrad d.d.

Z razvojem podpornega okolja za podjetništvo se podpira prizadevanja za ustvarjanje novih delovnih mest in spreminja način razvoja podjetij, da lahko temelji na novih proizvodih in tržnih ciljih. Podjetje Pomgrad d.d. bo v okviru projekta ohranilo skupno število zaposlenih oseb za polni delovni čas," so sporočili iz urada vlade za komuniciranje.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      15.12.2020 ob 18:21 Harry Queale gost

      Začnite delati doma z našo organizacijo. To je najbolj denarno nadomestilo, kar sem ga kdajkoli naredil. V petek sem dobil brezhiben Audi 5, ko sem prejšnji mesec zaslužil 36259 USD. Začel sem res pet mesecev pred tem in za vse namene takoj pridobil 96 USD na uro. obiščite to spletno stran neposredno tukaj. www.maxjob3.com

      0 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      15.12.2020 ob 18:50 delavec gost

      POMGRAD je zakon!!!! Vsi smo veseli da imamo delo doma v Pomgradu! Božičnica bo!!!!!

      6 14 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.12.2020 ob 19:30 gost

        Ja, budalo,12 ur dnevno za 700 evrov. V SOCIALIZMU SMO VSI IMELI DELO, DELALI SMO PET DNI NA TEDEN PO OSEM UR, VSAKE TRI MESECE SMO DOBILI DOBIČEK, NA KONCU LETA DOBIČEK ZA DVE ALI TRI PLAČE. NOBENIH POLANIČEV, PAVLINJEKOV, KODIL IN PODOBNIH NISMO RABILI.

        29 5 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.12.2020 ob 19:59 kološa gost

        delavec .......... Božičnica bo iz tistega ka vam celo leto za vas ne opazno vlečejo od plač

        22 2 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        27.02.2021 ob 17:46 Sankcije proti Arabcem gost

        24ur.com/novice/tujina/zda-zoper-savdskega-prestalonaslednika-...-uvedla-sankcije ... oe24.at/newsfeed/biden-verschaerft-kurs-gegen-riad-...-sanktionen-gegen-kronprinzen

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      16.12.2020 ob 7:48 Harry gost

      Začnite delati doma z našo organizacijo. To je najbolj denarno nadomestilo, kar sem ga kdajkoli naredil. V petek sem dobil brezhiben Audi 5, ko sem prejšnji mesec zaslužil 36259 USD. Začel sem res pet mesecev pred tem in za vse namene takoj pridobil 96 USD na uro. obiščite to spletno stran neposredno tukaj....... www.earnapp2.com

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      11.02.2021 ob 20:50 Hope gost

      I am making 10,000 Dollars at home own laptop. Just do work online 2 to 4 hour properly. so i make my family happy and u can do check it out what i do......... https://bit.ly/39JrDqt

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.