https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

NŠ Mura in Black Gringosi pomagli 100 družinam

18.12.2020 ob 6:05  

Nogometna šola Mura in navijaška skupina Black Gringos sta za prihajajoče praznike stopila skupaj in organizirala dobrodelno akcijo.


V tej akciji so najbolj mislili na socialno šibke, ki jih je pandemija korona virusa potisnila še bolj na obrobje.

Skupaj so prispevali več kot 2 toni prehrambnih izdelkov ter pripravili pakete za 100 pomurskih družin. Poleg tega so polepšali praznične dni tudi stanovalcem v varni hiši. A tudi na živali niso pozabili, saj so zavetišču za male živali Mala hiša donirali kar 300 kilogramov hrane za mačke in pse.

Predsednik NŠ Mura Robert Kuzmič je ob tej priložnosti povedal: "Mura je več kot zgolj nogometni klub in to želimo potrditi tudi s tovrstnimi akcijami. Z našo navijaško skupino Black Gringos odlično sodelujemo in to dokazujemo tudi pri tej akciji. Z veseljem pomagamo tistim, ki to potrebujejo. Veselja in občutka pripadnosti tako ne delimo zgolj na zelenicah, ampak tudi izven njih. Upamo, da bodo prazniki za te družine mirnejši in da bomo vsi zdravi in z optimizmom vstopili v leto 2021."

Foto: NŠ Mura

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      18.12.2020 ob 11:34 AAAAAAAAAAA gost

      Lep gesta bravo Mura in black gringosi. Mi smo se letos tudi dogovorili da namesto medsebojnega darovanja podarimo denar v dobrodelne namene. Sakši de podaro po svoji izbiri.

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      18.12.2020 ob 11:55 gost gost

      Bravo Mura. Spet ste dokazali, da ste veliki, takše geste zmorejo samo veliki. Vse dobro tudi za naprej .

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      18.12.2020 ob 12:02 gost gost

      Pohvale za tako gesto. Murašem pa tudi v bodoče želim še veliko športnih uspehov.

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      18.12.2020 ob 12:37 gost

      S takšnimi akcijami se hvalijo samo bedniki. Po slikah sodeč niso podarili nič pametnega, večina reklamne rekvizite Mure. Vredno je vedno tisto, kar je podarjeno iz srca in ne zato, da si s tem delaš reklamo. Kuzmič kam je šel denar od vstopnic brez tekem, denar, ki je prišel iz Evrope??? O tem kaj povej.

      3 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        18.12.2020 ob 12:46 AAAAAAAAAAA gost

        San ti že zadnjič napjiso same negativne stvari iz sebj spraviš, dokazano ka maš v življenji problem pa san seuf še največ rejsan nucaš strokovno pomoč.

        4 2 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        18.12.2020 ob 12:55 gost

        AAAAAAAAAAA, daj poglej ta darila, da boš videl, da imam prav. Sramota za največji in najbogatejši klub v Prekmurju, da se na portalih hvali s svojimi bednimi darili, ki so v večini reklamni rekviziti kluba. Ko boš imel malo pameti v glavi in ne boš Murin obsedenec, se ponovno oglasi.

        3 5 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      18.12.2020 ob 13:10 AAAAAAAAAAA gost

      2 toni prehrambenih izdelkov pa 300kg hrane za živali, tou so reklamni izdelki? San ti napijso čim prlej se narouči pa ge san s teuf končo.

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        18.12.2020 ob 13:28 gost

        Ti si res zabiti kot govedo. Se ne čudim, da ti je Mura edino kar imaš. Sem ti lepo napisal, da poglej fotografije teh daril. TRI PALETE MLEKA!!!!!!!!! Ti je sploh jasno koliko kilogramov je to?????????? In potem se oni hvalijo z dvema tonama . Nehaj pisat na portalu, ker si totalen idiot.

        1 2 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      18.12.2020 ob 13:41 AAAAAAAAAAA gost

      Zadnjič pijšen idiote talaj sebi, ka ge san nej niti eno žalno rejč napijso tij pa načik ne vejš kak z primitivizmon, tou pa nakazuje tvoj IQ, zdaj san pa rejsan končo.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      19.12.2020 ob 12:41 Bbbbb gost

      Aaaaaaa, ka se trgaš z idioton... Njaj naj uživa svoje življenje za računalnikon... Drujgo nema... S ten ka njemi odpišavleš ga samo srečnoga delaš. Ge mislin ka ga niti mati nema rada... Malo mi ga je žal... Mogoče bi mogli tudi njemi kakšo darilo poslati za božič...

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.