https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Bakovcih božičkovanje potekalo na prilagojen način

Bakovci, 22.12.2020 ob 15:00  

Minuli konec tedna je v Bakovcih potekalo božičkovanje, katerega je organizirala Krajevna skupnost Bakovci.

Zaradi epidemije koronavirusa ter sprejetih ukrepov, ki veljajo v celotni državi, je tudi božičkovanje potekalo na prilagojen način. Božiček je s spremstvom, na traktorju, potoval po vseh bakovskih ulicah. Otroci so pridno čakali na prihod Božička ob ograjah ter sprejemali darila.

"Da se je Božiček sploh lahko podal na pot, gre zahvala KS Bakovci, MO Murska Sobota, članom VKITŠD ter Dobrodelnega društva Pomagajmo odprtih src, PGD Bakovci, ostalim donatorjem (ZPMS, Špar, trgovina Bakovci…) ter vsem ostalim prostovoljcem, ki so s svojim prostovoljnim delom prispevali, da je božičkovanje sploh lahko bilo izvedeno.

Verjamemo, da so otroci bili z darili zadovoljni, hkrati pa smo otrokom ter vaščanom pričarali malce prazničnega duha v teh nenavadnih časih," so zapisali pri KS Bakovci.

Foto: Vinko Lukač 

Več fotografij v spodnji fotogaleriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.