https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Filip Flisar končal športno kariero

30.12.2020  

Smučar prostega sloga 33- letni Filip Flisar je končal kariero. Novico je sporočil na novinarski konferenci.

"Flisar, ki je kariero sicer začel kot alpski smučar, v tej sezoni zaradi zdravstvenih težav ni nastopal. Največji uspeh pa je dosegel leta 2015, ko je v Kreischbergu postal svetovni prvak. V svetovnem pokalu je dosegel sedem zmag.

"O slovesu sem razmišljal že od poletja. Nato sem se odločil, da nastopim vsaj na kakšni tekmi. Želel sem si v Innichen, prizorišče, ki ga imam rad. Sledila je odpoved, tudi za druge tekme se ni vedelo, ali bodo ali ne. Dovolj mi je bilo tega natezanja, malo sem bil tudi bolan, tako da sem se odločil, da preneham. Prišel je čas za druge stvari, jih je veliko, ki jih rad počnem, vsekakor pa želim ostati v povezavi s sponzorji, s katerimi bom še naprej gradil projekte," je dejal v Mariboru rojeni športnik.

Foto: arhiv Pomurec

Kot sam pravi, se v vlogi trenerja ne vidi, želi pa ostati v smučanju. "Za nasvete bom mladim smučarjem vedno na voljo, mislim, da imam nekaj v sebi, kar lahko prenesem na mlade. A pri nas jih ni veliko, ne v alpskem ne v smučanju prostega sloga. Vsekakor pa želim ostati v smučanju. Še naprej bom sodeloval z Elanom, v načrtu imam projekte tudi z Red Bullom. Dovolj sem še mlad, še vedno imam sposobno telo, zato bi rad delal tisto, kar imam najraje. Rad imam vragolije, rad sem odpičen, rad sem pred kamero," je o načrtih spregovoril dolgo časa najbolj znani "brko" v Sloveniji," navaja STA.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      30.12.2020 ob 13:37 gost

      Zaj de dober samo še kak kakšni telohranitelj ali izbacivač,kar je že pokkazo na žalost. V fabriko delat,nej pa celo življenje na drugih plečih živet,žal tako živi polovica športnikov.

      6 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      30.12.2020 ob 13:44 Busybee gost

      Df luzer daj ne palamudi

      6 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      30.12.2020 ob 14:41 Čergoli gost

      Želim mu vso srečo v privatnem življenju!!!!

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      30.12.2020 ob 14:43 Čergoli gost

      Želim mu vso srečo v privatnem življenju!!!!

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.