https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Preverite, kakšno vreme nas čaka v prvih dneh novega leta

01.01.2021 ob 9:00  

Ob prvem novoletnem dnevu smo se v Pomurju zbudili v sončno jutro. Kako pa kaže v prihodnjih dneh?


Danes bo na Štajerskem in v Pomurju občasno delno jasno, popoldne se bo tam krepil jugozahodni veter, navaja Agencija Republike Slovenije za okolje. Drugod bo pretežno oblačno in ponekod megleno, predvsem na Primorskem in Notranjskem bo občasno deževalo, meja sneženja bo na nadmorski višini okoli 800 m.

Najvišje dnevne temperature bodo od 1 do 6, na vzhodu in na Primorskem pa od 8 do 12 °C.

Kakšno bo vreme jutri?

Jutri bo oblačno. Padavine se bodo na zahodu okrepile in širile proti vzhodu. V vzhodni Sloveniji bo do popoldneva še suho vreme. V bližini morja bodo možne nevihte, v Alpskih dolinah bo snežilo, v Vipavski dolini in na Krasu bo pihala burja, ob morju pa jugo.

Jutranje temperature bodo od -1 do 3, na Primorskem okoli 6, najvišje dnevne od 1 do 6, na Primorskem od 9 do 12 °C.

Obeti

V nedeljo in ponedeljek bo pretežno oblačno, občasno bodo še krajevne padavine, deloma plohe.

Vremenska slika

Nad zahodnim in severnim Sredozemljem se poglablja novo ciklonsko območje. Od jugozahoda priteka k nam postopno spet vse bolj vlažen zrak, poroča ARSO.

Fotografije so simbolične (Foto: Pixabay in arhiv Pomurec)

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.