https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
http://ris-dr.si/go/563/1063/CENTER_ZA_DRUZINE_MURSKA_SOBOTA
http://www.zniders.com/

KORONAVIRUS

V Pomurju 60 novih okužb, največ okužb v občini Lendava

10.1.2021  

Včeraj je bilo opravljenih 5161 testiranj, potrjenih je bilo 752 novih okužb. 25 oseb s covidom-19 je umrlo.

V soboto, 9. januar 2021, v Pomurju potrdili 60 novih okužb

V soboto so okužbo potrdili v 18 pomurskih občinah. 9 v občini Lendava, 8 v občini Apače, 7 v občini Murska Sobota in občini Črenšovci, 4 v občinah Ljutomer in Gornji Petrovci, 3 v občinah Gornja Radgona, Turnišče in Tišina, 2 v občinah Puconci, Moravske Toplice in Rogašovci in eno okužbo v občinah Beltinci, Križevci, Radenci, Veržej, Odranci in Hodoš.

V petek, 8. januar 2021, v Pomurju potrdili 80 novih okužb

V petek so okužbo potrdili v 19 pomurskih občinah. 21 v Mestni občini Murska Sobota, 11 v občini Ljutomer, 8 v občini Puconci, 6 v občini Gornja Radgona, 5 v občinah Beltinci in Rogašovci, 4 v občinah Moravske Toplice in Tišina, 3 v občinah Črenšovci in Turnišče, 2 v občinah Apače in eno okužbo v občinah Dobrovnik, Gornji Petrovci, Križevci, Kuzma, Lendava, Radenci, Šalovci in Veržej.

V četrtek, 7. januar 2021, v Pomurju potrdili 119 novih okužb

V četrtek so okužbo potrdili v 22 pomurskih občinah. 13 v Mestni občini Murska Sobota in v občini Gornja Radgona, 12 v občini Lendava in Ljutomer, 9 v občini Križevci in Radenci, 8 v občini Črenšovci, 5 v občinah Sv. Jurij ob Ščavnici, Tišina in Turnišče, 4 v občinah Apače, Beltinci, Dobrovnik in Puconci, 3 v občini Moravske Toplice, 2 v občini Rogašovci in Velika Polana, po ena okužba pa v občinah Cankova, Kobilje, Razkrižje, Šalovci in Veržej. 

V sredo, 6. januar 2021, v Pomurju potrdili 167 novih okužb

V sredo so okužbo potrdili v 26 pomurskih občinah. 43 v Mestni občini Murska Sobota, 17 v občini Gornja Radgona, 13 v občini Moravske Toplice, 11 v občini Beltinci, 10 v občini Črenšovci, 9 v občini Lendava in Ljutomer, 7 v občini Grad, 6 v občini Puconci, Radenci in Turnišče, 4 v občini Gornji Petrovci in Rogašovci, 3 v občini Šalovci in Tišina, 2 v občini Dobrovnik, Odranci, Sv. Jurij ob Ščavnici, Velika Polana in Veržej, po ena okužba pa v občinah Apače, Cankova, Kobilje, Križevci, Kuzma in Razkrižje.

V torek, 5. januar 2021, v Pomurju potrdili 208 novih okužb

V torek so okužbo potrdili v 24 pomurskih občinah. 44 v občini Ljutomer, 30 v Mestni občini Murska Sobota, 24 v občini Gornja Radgona, 18 v občini Križevci, 13 v občini Radenci, 12 v občini Beltinci, 9 v občinah Lendava in Puconci, 7 v občini Apače, 5 v občinah Črenšovci in Tišina, 4 v občini Dobrovnik, 3 v občinah Moravske Toplice, Odranci, Razkrižje, Rogašovci, Sveti Jurij ob Ščavnici in Veržej, 2 v občinah Grad, Kuzma, Šalovci in Velika Polana. Ena okužba je še v občinah Gornji Petrovci in Turnišče.

V ponedeljek, 4. januar 2021, v Pomurju potrdili 86 novih okužb

V ponedeljek so okužbo potrdili v 20 pomurskih občinah. 12 v Mestni občini Murska Sobota, 10 v občinah Beltinci, Križevci in Ljutomer, 7 v občini Črenšovci, 6 v občini Lendava, 4 v občinah Gornja Radgona, Tišina, in Turnišče, 3 v občinah Rogašovci, Velika Polana in Veržej, 2 v občinah Kobilje in Moravske Toplice. Po ena okužba je še v občinah Cankova, Gornji Petrovci, Grad, Odranci, Radenci in Sv. Jurij ob Ščavnici.

V nedeljo, 3. januar 2021, v Pomurju potrdili 83 novih okužb

V nedeljo so okužbo potrdili v 18 pomurskih občinah. 27 v Mestni občini Murska Sobota, 10 v občinah Beltinci in Gornja Radgona, 9 v občini Puconci, 5 v občini Sveti Jurij ob Ščavnici, 3 v občinah Apače, Moravske Toplice in Radenci, 2 v občinah Črenšovci, Grad in Tišina. Ena okužba je še v občinah Cankova, Gornji Petrovci, Kuzma, Ljutomer, Rogašovci, Šalovci in Turnišče. 

V soboto, 2. januar 2021, v Pomurju potrdili 87 novih okužb

V soboto so okužbo potrdili v 22 pomurskih občinah. 15 v Mestni občini Murska Sobota, 11 v občini Lendava, 10 v občini Križevci, 9 v občini Beltinci, 7 v občini Rogašovci, 5 v občinah Ljutomer, Puconci in Turnišče, 2 v občinah Črenšovci, Gornja Radgona, Grad, Razkrižje, Tišina in Velika Polana. Ena okužba je še v občinah Apače, Dobrovnik, Gornji Petrovci, Kobilje, Moravske Toplice, Sveti Jurij ob Ščavnici, Šalovci in Veržej.

*Fotografije so simbolične

  Fotogalerija

  Komentarji

  1. gost
   10.01.2021 ob 13:17 Feri gost

   Zakaj nam pomurec non stop kaže podatke za en teden nazaj

   11 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  2. gost
   10.01.2021 ob 13:32 gost

   Naj mi pisun pove koga v Prekmurju to sploh zanima. Mimo vržen čas in denar. Pa stari podatki od Marije Terezije. Sramuj se.

   8 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  3. gost
   10.01.2021 ob 14:55 gost

   Jebo te pisun, kaj je to za izraza, to samo debeli majmun lahko ven spravi. Pisun pisun, jebote pisun u svim pozama.

   3 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  4. gost
   10.01.2021 ob 18:30 gost

   Pisun Grinč te redno jebe v minč.

   2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  5. gost
   10.01.2021 ob 19:33 gost

   Zakaj dobijo upokojenci kao neki dodatek kaj pa ostali ki nič nimajo in nič ne dobijo. Takih je okrog 50 tisoč veliko jih je delalo za to drža vo veliko let. Sami niso krivi če so brez vsega ostali. Niti za kruh marsikdo nima. Eni ki imajo 5 let delavne dobe ali še manj pa so vsi kao neki invalidi vsi se pa veliko ukvarjajo z športom večvrstnim zdaj niso več tako bolni ko so si priskrbeli penzije podkupljen. Vsi ti goljufi pa lepo kasirajo od butaste vlade že drugič po 300 evrov. To bodo pa lepo vračali tisti ki tudi v korona virusu delajo delavci.

   7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    11.01.2021 ob 7:28 gost

    Ja, žalostno je to, rejsan! Po 37. lejtaj delovne dobe moren čakati starostno penzijo, ker je firmo vrag vzeu. Niti ficka v niti ednon paketi za nas (gvišno nas je več takšnih), niti socialne pomočij, ničesa! Dobijo pa tisti, šteri so negda s telko delovne dobe že davno bilij v dobroj penziji.

    5 0 Prijavi neprimerno vsebino
  6. gost
   11.01.2021 ob 8:08 gost

   Vidva zgoraj, žal mi je za to, kar se vama dogaja, a ne morem pomagati. Povem pa samo to, tudi vsem tistim , ki to berejo, vlada in novinarji lažejo o tem, da upokojenci dobijo neke dodatke. Še posebej Janez Janša, ki je izjavil, da je vsak dobil nekaj. Sam sem zelo veliko prispeval v pokojninsko in invalidsko blagajno ( 42 let visok znesek ) in nisem in ne bom dobil niti evra. Še zelo veliko je takih upokojencev, ki ne dobimo nič. Zato naj vlada in mediji nehajo lagati, da upokojenci dobimo. Dobijo samo tisti, ki so zelo malo vplačali v pokojninsko in invalidsko blagajno. Razumem tu PRAVE INVALIDE, a v tej skupini so tudi kmetje, obrtniki, ..........., ki so v to blagajno vplačevali minimalni prispevek, razliko pa dali v žep. Nam delavcem so od plače odtegnili do zadnjega centa po določenih prispevkih. In država tem prevarantom plačuje razliko do 580 evrov ali koliko znaša zajamčena pokojnina. A NI NOVINARJA, KI BI O TEM KAJ NAPISAL. Janševi verniki imajo pa take, kot sta vidva in tiste, ki so ne po svoji krivdi ostali tik pred penzijo brez zaposlitve, za lenuhe. Tu se kaže vsa pokvarjenost teh ljudi. Glavno, da je Janša dal cerkvenim uslužbencem vsak mesec 700 evrov in plačane vse prispevke, čeprav sta v Ustavi država in cerkev ločeni. Dol z Janšo.

   5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  7. gost
   11.01.2021 ob 14:31 ZADNJI TRIJE KOMENTARI gost

   povedali ste 300% resnico, samo kaj koimamo 23% desnih volivcev srkvenjakov in teh, ki prejemajo naš davkoplačevalsi denar, medtem ko mi ne. Tudi sam sem med vami in ni človeka v državi, ki bi spregledal prevaro SDS IN NOVE SLOVENIJE. NAŠ CUCEL HORVAT, prvi pobegli iz zbora ob potresu pa na ZINE, govno prestrašeno, cel svet ga vrzi po programih. Tudi njega bo dosegla božja krščanska roka, četudi bo v penziji, kajti v letih sedenja v Ljuljani je gledal samo in samo za svojo debelo rit.

   2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  8. gost
   12.01.2021 ob 8:18 Lendavčan gost

   Ravno ti dobivajo in so hkrati podkupljeni za izdajalce poštenih delavcev.

   2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

  info_outline

  Opozorilo

  Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

  Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

  Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.