https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

MOMS In KPŠ organizirata učno pomoč pri šolanju učencev od doma

12.01.2021 ob 8:01  

Ker se učenci od doma šolajo že nekaj časa, so stiske staršev in otrok vedno večje, zato so se v KPŠ in na MOMS odločili, da jim pomagajo.


V ta namen so študenti, združeni v Klub prekmurskih študentov s pomočjo Mestne občine Murska Sobota vzpostavili Center za pomoč občanom Murska Sobota.

Starši lahko pokličejo na telefonsko številko 031 369 689 in se dogovorijo za konkretno učno pomoč. Uradne ure so ob ponedeljkih, sredah in petkih med 12. in 18. uro, ter ob četrtkih in torkih med 9. in 15. uro.

Fotografije so simbolične (Pixabay).

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      12.01.2021 ob 8:41 gost

      Kaka pomoč to ni nič otroci morajo v šolo v civilizacijo. Zako kot v vseh drugih državah kere so z normalno vlado. Seveda mij pa imamo diktatorja za mandatarja in vse ministre ki ljudi z represijo silijo da bi morali spoštovati ukrepe kere oni sami kršijo. Ker so diktatorji kreteni nesposobni hijene kere se neodpoveju plenu za nobeno ceno. Denar, položaj, glupi narod pa zaprti in jih drkati saj so itak glupi.

      8 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        12.01.2021 ob 9:50 gost

        Ti pa nisi informiran o tem kaj se dogaja v drugih državah, sicer ne bi pisal takih neumnosti. Potrdilo, da si pismen, pa bi ti lahko izdali le tebi podobni.

        4 7 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        12.01.2021 ob 10:48 gost

        9:50, zate sem prepričan, da ne gledaš drugega kot Novo24TV in bereš samo Demokracijo. Revše nevedno.

        4 2 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      12.01.2021 ob 8:49 gost

      Malo pozno ste si vi to izmislili. Naj bi naša vlada delala kot druge vlade pa tega ne bi bilo potrebno. A KAJ, KO IMAMO PSIHOPATA NA OBLASTI.

      6 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        12.01.2021 ob 10:30 gost

        In polno njegovi cuckov na portalu, ki dajejo realnemu komentarju minuse, sami pa ne znajo napisati deset vrstic. Pač nepopolna osnovna šola.

        4 3 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      12.01.2021 ob 10:44 gost

      9.50 ne informirani si tij butalec ker glidaš tistega novinar iz umobolnice na tv,, princa teme,,, butalec vklopi tuje medije. In se sooči z realnostjo.

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      12.01.2021 ob 11:05 LFL gost

      RTV in POP greznice rdečega zla.Delo večer nedeljski mladina in ostalo komunajzesko zavajalsko sranje.Eni gledate samo to ,zdaj so se pa marsikatere pipice zaprle in je takoj problem. gost 10:30 saj ti še do 10 ne veš šteti da se ne bi zmešal.Poglej ,koliko stavkov si napisal.Revše crveno z pomožno šolo.Glavo imaš zato da lahko frizerja obiskuješ. gost :8:49 daj razloži kaj je to psihopat ,samo preveč ne dramatiziraj ,ker na koncu prideš do SEBE. TUDOM.

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        12.01.2021 ob 15:51 gost

        K FRIZERJU MI NI POTREBNO. IMAM TAKO LUBENICO BREZ LAS KOT JANŠA IN CERKVENI POSLANEC HORVAT. Da si pa ti resnično nepismen, si dokazal s tem, da ne razumeš kaj pomeni deset vrstic. To ni deset stavkov. Če preštejem tvoje vrstice, ugotovim, da si jih napisal samo sedem in četrt. Torej si dokazal, da nisi sposoben napisati deset vrstic. Kar se pa tvoje slovnice tiče, je pa to obup za pravega Slovenca, za katere se imate desničarji. Južni bratje, ki živijo nekaj časa v Sloveniji, bolje obvladajo slovnico, kot vi Janševi volivci. Kar se komunajzarjev tiče - največji komunajzar Ivan Janez Janša že 30 let vodi skrajno desno stranko SDS. Ostali komunajzarji so vsi v stranki SDS in Počivalšek v stranki SMC in mali, debeli Jurša v upokojenski stranki. Navijaš za komunajzarje in voliš jih. Poglej malo na internetu slike, ko se je vaš veliki komunajzar Ivan Janez skupaj z Igorjem Bavčarjem s titovko na glavi in z rdečo peterokrako zvezdo na titovki plazil pod sliko maršala Tita in vpil: " Druže Tito mi ti se kunemo ............................ ". Kaj bi vi brez velikega komunajzarja Ivana Janeza?

        1 1 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      12.01.2021 ob 15:24 gost

      11.o5 Nej trbej nikumi razlagati kdo je psihopat. Samo še poglej v ogledalo in se ti bo samo pokazalo. Štekaš buzi desni.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      12.01.2021 ob 16:14 LFL gost

      Pojma nimaš O POLITIKI.Skrajne desnice v SLO NI. stranka levica je pa SKRAJNO LEVA STRANKA.Daj preveri malo pri PRAVIH POLITIKIH. Tudi ti si eden takih LOŠKIH politikov.Brez interneta ne veš priti čez cesto.Če te pa kdo vpraša koliko je 6x 7pa boš moral v kalkulator pogledati.Kdaj si pa rojen - -osebno boš preverjal.revček levuharski.Nekateri tvoji še zdaj pjevaju ono o tvojem titu - - kak že gre.Tisti katere si pa ti volil pa so rdeče knjižice dali zamrzniti in se HVALILI.Razpad YU nikoli ni bila moja opcija.Na plebiscitu je bil kontra SLO in v žepu držal FIGO. Vprašaj ga če ve kaj zgodilo I.Krambergerju ker je bil TAM V 15 -tih minutah,takoj preveril če je res mrtev.Zdaj pa še ti eno zapoj o tvojem zločinskem Generalu.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        12.01.2021 ob 16:20 gost

        Samo to te bom vprašal KDO IMA DANES KRAMBERGERJEVE VOLIVCE? Če si pameten, bi ti moralo vse biti jasno.

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      12.01.2021 ob 18:00 gost

      ,,, LFL,,,, ka si se z verige ftrgnu bedak pederski hlapec,,, princa teme,,,,. Resan ti je negdo stopil na žulj.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      01.02.2022 ob 16:06 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.