https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Pet milijonov zaščitnih mask za samozaposlene in mikro podtjetja

12.01.2021 ob 6:05  

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije (OZS) samozaposlene in mikro podjetja, ki imajo največ štiri zaposlene, poziva k prevzemu brezplačnih zaščitnih mask. Poziv je odprt do 22. januarja.


OZS bo podobno kot lani v imenu gospodarskega ministrstva članom in nečlanom zbornice razdelila pet milijonov zaščitnih mask.

Prijavitelji, ki so maske že prejeli na podlagi prvega javnega povabila  samozaposlenim in mikro podjetjem z 1 do 4 zaposlenimi z dne 4. 11. 2020, do mask po tem javnem povabilu niso upravičeni, razen če bo povpraševanje manjše od razpoložljivih mask, so zapisali na zbornici.

Na poziv se lahko prijavijo tisti, ki izpolnjujejo pogoje, določene v javnem pozivu. Ta je objavljen tukaj. Upravičencem bodo odobrili le pravočasno oddane in popolne vloge, ki jih ti prav tako oddajo prek spletne strani obrtno-podjetniške zbornice, sam poziv pa je odprt do 22. januarja.

Upravičenec bo zaščitne maske prevzel osebno na tisti območni obrtno-podjetniški zbornici, na območju katere ima sedež podjetja.

Foto: Pixabay

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      12.01.2021 ob 15:16 brezplačne maske gost

      KDO HUDIČA NAM JIH DAJE PODARJA ZASTONJ???????????????????????????tA MORA BITI DOBRODELNEŽ, VSAKA MU ČAST. SAMO ZARADI TEGA "ZASTONJ" JE DRŽAVNI PRORAČUN ZMANJŠAN, DRŽAVNI PROPRAČUN PA PUNIJO "ZASTONJKARJI", pizda vam materina vladna. Kdo plačuje davke, da pokrije vaš "zastonj", lažnivci prokleti.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      14.01.2021 ob 5:52 Rozika gost

      Pa kaj bomo z njimi, če smo zaprti, pa kot kaže, še do aprila bomo.Brigajte se za to, maske si pa na čelo zalimajte.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      01.02.2022 ob 16:27 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.