https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Vloga za solidarnostni dodatek za otroke že dostopna

11.01.2021 ob 15:12  

Vloga za izplačilo solidarnostnega dodatka za otroke, ki ga določa sedmi protikoronski zakon, je od danes dostopna na portalu eUprava. Velja za starše samo tistih otrok, ki ne prejemajo otroškega dodatka.

 

Do solidarnostnega dodatka za otroke je v skladu s sedmim protikoronskim zakonom, ki je v veljavi od 31. decembra, upravičen eden od staršev oz. rejnik otroka do starosti 18 let s stalnim ali začasnim prebivališčem v Sloveniji, ki dejansko živi v Sloveniji. Izplačan bo višini 50 evrov na otroka.

Dodatek bo upravičencem izplačalo ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti najpozneje do 31. januarja. Za vse upravičence do otroškega dodatka bo to storilo po uradni dolžnosti, preostali pa morajo prek portala eUprava vložiti vlogo.

Fotografije: Pixabay.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.02.2022 ob 15:07 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.