https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Uspešen zaključek dobrodelne akcije Anje Prša in Monike Conjar

16.01.2021 ob 14:49  

Katastrofalni potres, ki je pred dnevi prizadel Petrinjo z okolico, se je dotaknil tudi Anje Prša in Monike Conjar, obe nekdanji soigralki ŽNK Pomurje, danes pa članic ŽNK Olimpija in ŽNK Osijek.

 

Na njuno pobudo so v začetku tedna v Veliki Polani pričeli z zbiranjem hrane za prizadete v potresu. Odziv je bil velik. Z donacijo posameznikov in organizacij so v zgolj petih dneh napolnili dve kombinirani vozili.

Konec tedna so bili zbrani izdelki prepeljani v središče decembrskega rušilnega potresa. S pomočjo gospoda Mladena Barića, predsednika vaške skupnosti Čigoč na Lonjskem polju, naselja blizu Siska – Velika Polana in Čigoč sta pobrateni občini štorkelj - so bili izdelki predani v zbirni center Rdečega križa v Petrinji.

"Po uspešno izpeljani skupni dobrodelni akciji ob katastrofalnem potresu na Hrvaškem se zahvaljujeva vsem donatorjem. Številnim ljudem smo na porušenem območju vsaj malo omogočili, da so dobili prepotrebne stvari za vsakodnevno uporabo. Posebna zahvala gre občini Velika Polana z županom Damijanom Jaklinom in Melito Kranjec, ki sta zagotovila vse potrebno za izvedbo akcije. Hvala v imenu naših prijateljev iz Čigoča, ki so nam pomagali v Petrinji, občanom Velike Polane, PGD Brezovica s krajani, občini Lendava z županom Janezom Magyarjem, podjetjem Lušt, Elektrostudio, Elipron, Kmetijskemu gospodarstvu Lendava ter Mlinarstvu in oljarstvu Premoša. V imenu prebivalcev Petrinje in najinem imenu za prejete donacije iz srca hvala, brez vseh vas nam ne bi uspelo," v skupni izjavi sporočata Anja Prša in Monika Conjar, pobudnici dobrodelne akcije.

Foto: zenskaliga.si

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      16.01.2021 ob 18:16 gost

      Ka ti kože nerazmijo ka ne rabijo take vrste pomoči. Že pred dvema tednuma so povedali da imajo take vrste po očij zadosti. Samo da se o njima pijše me zanima koliko sta darovali od tega sami. Ve se ćigave so. Jabolko daleč od drejva nespadne.

      12 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      16.01.2021 ob 18:38 gost

      Ka se pa zaletavleju ka nerazmijo. Hrvati te vrste po očij ne rabijo. Iceki.

      12 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      16.01.2021 ob 19:16 gost gost

      Res je bilo že pred tedni povedano, da take vrste pomoči ne rabijo. Hrvati kak hrvati, samo peneze še nucajo. Ni potrebhno, da se jih še naprej zalaga z nečim, kar nočejo.

      8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      16.01.2021 ob 19:53 gostja gost

      se veliko vec bi bilo vredno, ce se ne bi s tem hvalile in oglasevale.

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      17.01.2021 ob 2:07 gost

      PIČKICI, KI STA OČITNO POZABILI, GE STA SE GOR STEPLI, samo da se slika FUJ tako početje smrdi.............

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      17.01.2021 ob 6:38 gost gost

      VSE ĆESTITKE LEVAKI BI ŠE TO VZELI ZA KOLESARJE EDNI STE BETEŽNI POMOĆ JE KAKŠNA JE JE

      1 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        17.01.2021 ob 13:48 Lali gost

        Ti budalo desničarsko povej kelko so hrvati pomagali ali pa zbirali sredstva da je posočje streslo

        2 0 Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      17.01.2021 ob 13:32 Štajerka gost

      Vsi, ki ste doslej komentirali, se morate resno zamisliti nad svojo pametjo. Vsem, ki so sodelovali v akciji pomoči pa čestitke.

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      17.01.2021 ob 19:00 Štajerka gost

      Gost 14.09 - sram te bodi, pa ne zato, da mi predlagaš obisk ustrezne ustanove, temveč zato, ker se pridružuješ dosedanjim komentarjem. Prav gotovo si tudi ti domačin (ka) iz te pokrajine in te muči zavist.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      01.02.2022 ob 15:30 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.