https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

V Pomurju 112 novih okužb

14.1.2021  

Včeraj je bilo opravljenih 11494 testiranj, potrjenih je bilo 1767 novih okužb. 23 oseb s covidom-19 je umrlo.

V sredo, 13. januar 2021, v Pomurju potrdili 112 novih okužb

V sredo so okužbo potrdili v 20 pomurskih občinah. 20 v Mestni občini Murska Sobota, 18 v občini Gornja Radgona, 9 v občini Beltinci, 7 v občinah Ljutomer, Moravske Toplice, Puconci in Turnišče, 6 v občini Radenci, 5 v občini Tišina, 4 v občinah Apače, Črenšovci, Rogašovci in Sv. Jurij ob Ščavnici, 3 v občini Kobilje, 2 v občini Lendava in ena okužba v občinah Cankova, Grad, Odranci, Razkrižje in Šalovci.

V torek, 12. januar 2021, v Pomurju potrdili 134 novih okužb

V torek so okužbo potrdili v 23 pomurskih občinah. 18 v občini Beltinci, 14 v Mestni občini Murska Sobota in Puconci, 13 v občini Lendava in Moravske Toplice, 10 v občini Ljutomer, 8 v občini Gornja Radgona, 6 v občinah Križevci, Radenci in Turnišče, 3 v občinah Dobrovnik, Odranci in Sv. Jurij ob Ščavnici, 2 v občini Apače, Grad, Kobilje, Kuzma, Rogašovci, Tišina in Velika Polana, po ena okužba pa v občinah Cankova, Gornji Petrovci in Šalovci.

V ponedeljek, 11. januar 2021, v Pomurju potrdili 104 novih okužb

V ponedeljek so okužbo potrdili v 22 pomurskih občinah. 23 v Mestni občini Murska Sobota, 13 v občini Ljutomer, 8 v občini Gornja Radgona, 7 v občini Križevci in Lendava, 6 v občini Črenšovci in Puconci, 4 v občinah Beltinci, Gornji Petrovci in Tišina, 3 v občini Moravske Toplice in Rogašovci, 2 v občinah Apače, Grad, Odranci, Razkrižje, Sv. Jurij ob Ščavnici in Šalovci, po ena okužba pa v občinah Kuzma, Radenci, Turnišče in Velika Polana.

V nedeljo, 10. januar 2021, v Pomurju potrdili 51 novih okužb

V nedeljo so okužbo potrdili v 15 pomurskih občinah. 15 v Mestni občini Murska Sobota, 5 v občini Lendava in Moravske Toplice, 4 v občinah Beltinci in Gornja Radgona, 3 v občinah Apače, Radenci in Turnišče, 2 v občinah Puconci in Sv. Jurij ob Ščavnici in eno okužbo v občinah Cankova, Črenšovci, Kuzma, Ljutomer in Veržej.

V soboto, 9. januar 2021, v Pomurju potrdili 60 novih okužb

V soboto so okužbo potrdili v 18 pomurskih občinah. 9 v občini Lendava, 8 v občini Apače, 7 v občini Murska Sobota in občini Črenšovci, 4 v občinah Ljutomer in Gornji Petrovci, 3 v občinah Gornja Radgona, Turnišče in Tišina, 2 v občinah Puconci, Moravske Toplice in Rogašovci in eno okužbo v občinah Beltinci, Križevci, Radenci, Veržej, Odranci in Hodoš.

V petek, 8. januar 2021, v Pomurju potrdili 80 novih okužb

V petek so okužbo potrdili v 19 pomurskih občinah. 21 v Mestni občini Murska Sobota, 11 v občini Ljutomer, 8 v občini Puconci, 6 v občini Gornja Radgona, 5 v občinah Beltinci in Rogašovci, 4 v občinah Moravske Toplice in Tišina, 3 v občinah Črenšovci in Turnišče, 2 v občinah Apače in eno okužbo v občinah Dobrovnik, Gornji Petrovci, Križevci, Kuzma, Lendava, Radenci, Šalovci in Veržej.

 

V četrtek, 7. januar 2021, v Pomurju potrdili 119 novih okužb

V četrtek so okužbo potrdili v 22 pomurskih občinah. 13 v Mestni občini Murska Sobota in v občini Gornja Radgona, 12 v občini Lendava in Ljutomer, 9 v občini Križevci in Radenci, 8 v občini Črenšovci, 5 v občinah Sv. Jurij ob Ščavnici, Tišina in Turnišče, 4 v občinah Apače, Beltinci, Dobrovnik in Puconci, 3 v občini Moravske Toplice, 2 v občini Rogašovci in Velika Polana, po ena okužba pa v občinah Cankova, Kobilje, Razkrižje, Šalovci in Veržej. 

V sredo, 6. januar 2021, v Pomurju potrdili 167 novih okužb

V sredo so okužbo potrdili v 26 pomurskih občinah. 43 v Mestni občini Murska Sobota, 17 v občini Gornja Radgona, 13 v občini Moravske Toplice, 11 v občini Beltinci, 10 v občini Črenšovci, 9 v občini Lendava in Ljutomer, 7 v občini Grad, 6 v občini Puconci, Radenci in Turnišče, 4 v občini Gornji Petrovci in Rogašovci, 3 v občini Šalovci in Tišina, 2 v občini Dobrovnik, Odranci, Sv. Jurij ob Ščavnici, Velika Polana in Veržej, po ena okužba pa v občinah Apače, Cankova, Kobilje, Križevci, Kuzma in Razkrižje.

*Fotografije so simbolične

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.01.2021 ob 19:23 Janko gost

      Ne morem se nacuditi ljudem, ki se kar naprej igrajo z boleznijo. Pa pravijo, da covida ni. Celo norcujejo se iz bolnih in se druzijo, kjer le morejo. Mi pa tudi ni jasno, zakaj potem, ko zbolijo, tako silijo v bolnišnice in k zdravnikom? Med mojimi znanci so umrle 4 osebe, resda starejše, a brez covida bi še bile med nami. Škoda. Tudi zaradi njih in vnukom se držim pravil, četudi mi niso vse najbolj všeč. Po drugi strani vsi kričijo: otroke v šole. Doma menda ni več za vzdržati. Sprašujem se, le čemu so ljudje sploh rojevali svoje otroke, če ne znajo v malce bolj zahtevnih časih živeti z njimi. A je res ta svet nor in skregan z logiko, z ljubeznijo? In potem je neka vlada kriva za tako stanje. Dajto no, vsak naj res premisli, preden počne, kar hoče. Toliko svobode Slovenci nikoli nismo imeli, vidim pa, da si je tudi ne zaslužimo. Potrudimo se vsaj malo, da bo bolje.

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      14.01.2021 ob 22:13 ŠTEMPLATI gost

      je, pizda vam materina Janševa komunistična.

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.