https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KORONAVIRUS

V Pomurju 58 novih okužb

15.1.2021  

Včeraj je bilo opravljenih 11.218 testiranj, potrjenih je bilo 1478 novih okužb. 

V četrtek, 14. januar 2021, v Pomurju potrdili 58 novih okužb

V četrtek so okužbo potrdili v 20 pomurskih občinah. 12 v Mestni občini Murska Sobota, 10 v občini Ljutomer, 5 v občini Beltinci in Lendava, 4 v občini Turnišče, 3 v občini Križevci in Moravske Toplice, 2 v občini Cankova, Grad in Puconci, po ena okužba pa v občinah Črenšovci, Dobrovnik, Gornja Radgona, Gornji Petrovci, Kobilje, Radenci, Sv. Jurij ob Ščavnici, Tišina, Velika Polana in Veržej.

V sredo, 13. januar 2021, v Pomurju potrdili 112 novih okužb

V sredo so okužbo potrdili v 20 pomurskih občinah. 20 v Mestni občini Murska Sobota, 18 v občini Gornja Radgona, 9 v občini Beltinci, 7 v občinah Ljutomer, Moravske Toplice, Puconci in Turnišče, 6 v občini Radenci, 5 v občini Tišina, 4 v občinah Apače, Črenšovci, Rogašovci in Sv. Jurij ob Ščavnici, 3 v občini Kobilje, 2 v občini Lendava in ena okužba v občinah Cankova, Grad, Odranci, Razkrižje in Šalovci.

V torek, 12. januar 2021, v Pomurju potrdili 134 novih okužb

V torek so okužbo potrdili v 23 pomurskih občinah. 18 v občini Beltinci, 14 v Mestni občini Murska Sobota in Puconci, 13 v občini Lendava in Moravske Toplice, 10 v občini Ljutomer, 8 v občini Gornja Radgona, 6 v občinah Križevci, Radenci in Turnišče, 3 v občinah Dobrovnik, Odranci in Sv. Jurij ob Ščavnici, 2 v občini Apače, Grad, Kobilje, Kuzma, Rogašovci, Tišina in Velika Polana, po ena okužba pa v občinah Cankova, Gornji Petrovci in Šalovci.

V ponedeljek, 11. januar 2021, v Pomurju potrdili 104 novih okužb

V ponedeljek so okužbo potrdili v 22 pomurskih občinah. 23 v Mestni občini Murska Sobota, 13 v občini Ljutomer, 8 v občini Gornja Radgona, 7 v občini Križevci in Lendava, 6 v občini Črenšovci in Puconci, 4 v občinah Beltinci, Gornji Petrovci in Tišina, 3 v občini Moravske Toplice in Rogašovci, 2 v občinah Apače, Grad, Odranci, Razkrižje, Sv. Jurij ob Ščavnici in Šalovci, po ena okužba pa v občinah Kuzma, Radenci, Turnišče in Velika Polana.

V nedeljo, 10. januar 2021, v Pomurju potrdili 51 novih okužb

V nedeljo so okužbo potrdili v 15 pomurskih občinah. 15 v Mestni občini Murska Sobota, 5 v občini Lendava in Moravske Toplice, 4 v občinah Beltinci in Gornja Radgona, 3 v občinah Apače, Radenci in Turnišče, 2 v občinah Puconci in Sv. Jurij ob Ščavnici in eno okužbo v občinah Cankova, Črenšovci, Kuzma, Ljutomer in Veržej.

V soboto, 9. januar 2021, v Pomurju potrdili 60 novih okužb

V soboto so okužbo potrdili v 18 pomurskih občinah. 9 v občini Lendava, 8 v občini Apače, 7 v občini Murska Sobota in občini Črenšovci, 4 v občinah Ljutomer in Gornji Petrovci, 3 v občinah Gornja Radgona, Turnišče in Tišina, 2 v občinah Puconci, Moravske Toplice in Rogašovci in eno okužbo v občinah Beltinci, Križevci, Radenci, Veržej, Odranci in Hodoš.

V petek, 8. januar 2021, v Pomurju potrdili 80 novih okužb

V petek so okužbo potrdili v 19 pomurskih občinah. 21 v Mestni občini Murska Sobota, 11 v občini Ljutomer, 8 v občini Puconci, 6 v občini Gornja Radgona, 5 v občinah Beltinci in Rogašovci, 4 v občinah Moravske Toplice in Tišina, 3 v občinah Črenšovci in Turnišče, 2 v občinah Apače in eno okužbo v občinah Dobrovnik, Gornji Petrovci, Križevci, Kuzma, Lendava, Radenci, Šalovci in Veržej.

*Fotografije so simbolične

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      15.01.2021 ob 12:36 BANDA ZDRAVNIŠKA gost

      Na medicinski fakulteti Ljubljana, cepili mimo vrste, svojce tam zaposlenih SRAMOTA SRAMOTA institucija, ki bi morala biti za vzgled vsem ostalim, ga najbolj sere. Ne čudite se ČE POTEKA V ZDRAVSTVU VSE MIMO VRSTE saj že študente tako pokvarjeno učijo. Sicer pa ne vem zakaj je Medicinska fakulteta prioriteta za cepljenje. PREKLETA BANDA V SLOVENIJI PRI NOBENI STVARI NE MORE BITI BREZ POZNANSTEV IN KORUPCIJE, EDINO NA ŽALAH VSI PRIDEJO NA VRSTO BREZ KORUPCIJE.

      6 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.01.2021 ob 14:30 gost

        Pa kaj vas boli k.... Za vse to, saj stalno pišete in komentirate vse kontra cepljenju in vsem kaj se dogaja z vezi s tem ali čem drugim. Naj se cepojo in čim več, pa tudi mimo vrste, tudi jaz in moji bi se, ker bom na vrsti šele v maju? Sramota je lahko vas in vam podobni manipolanti. Kak vas ni sram bi res radi bili zaprti do spomladi, vse ste vi krivi.

        7 3 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      15.01.2021 ob 15:21 gost

      Vse je kriv tvoj posrani nesposoben vodja druge države maju sposobne vlade pa ne maju prublemuv. Štekaš icek posiknjeni.

      4 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.01.2021 ob 22:17 gost

        Ges neman nobeno ga vodje, maš ga ti zato se pa obsedene in vijdes vse kontra, namesto,da bi nuco tvojo blesavo glavo. No te pa izvoli spizdi v drugo državo nejse vreden, ka hodiš po naši zemlji.

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      15.01.2021 ob 15:38 gost

      PA TUKAJ JE LEGLO LEVEGA KRETENIZMA!!! zato pa taka slika---beduini socialni vrtajo sami sebi v mozek!!!

      6 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      15.01.2021 ob 20:12 gost

      Bi radi delali od doma, ne da bi kaj prodali? Nobene izkušnje niso potrebne, tedenska plačila ... Pridružite se ekskluzivni skupini ljudi, ki je razbila kodeks finančne svobode! Več o tem ....... 𝐖𝐰𝐰.𝐰𝐨𝐫𝐤𝐬𝟕𝟗.𝐜𝐨𝐦

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      17.01.2021 ob 10:17 Levak gost

      Mi na levi strani se bomo pa veselo družili naprej, hodili naokoli in trosili covid, se dobivali na kavi in za bencinskimi črpalkami, prepevali na kolinah in na črno silili k frizerjem, potem pa kritizirali vsepovprek, predvsem zdravstvo, še najbolj pa vlado, ki je za vse kriva. Pa šolo imamo tako radi, da sploh ne moremo brez nje. Saj so z nami naši otroci pod popolnim stresom. Tu in tam pa bodo polpismeni napisali še kakšno kolumno ali prepisali globoko misel iz slučajno prebrane knjige. Obdobje treh mesecev je itak ena sama zarota desnice, vmes pa še vse ostalo. Naj živi Tito, naj se že vrne enkrat in naredi red. Bljach!

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      17.01.2021 ob 10:39 gost

      Tij si sigurno nej LEVAK , ka si lepo nenapadalno napisal! Levaki so vsiljivci , neotesanci, nekulturni do amena !! Sami sebe izdajajo --kreteni!!!!!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.