https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KORONAVIRUS

V Pomurju 78 aktivnih primerov

16.1.2021  

Včeraj je bilo opravljenih 10553 testiranj, potrjenih je bilo 1523 novih okužb. 

V petek, 15. januar 2021, v Pomurju potrdili 78 novih okužb

V petek so okužbo potrdili v 18 pomurskih občinah. 11 v občini Beltinci, 10 v občini Murska Sobota, 8 v občini Gornja Radgona, 6 v občinah Apače, Ljutomer in Puconci, 5 okužb v občini Črenšovci, 4 okužbe v občinah Radenci, Sveti Jurij ob Ščavnici in Turnišče, 2 v občini Moravske Toplice, Odranci in Rogašovci, po ena okužba pa v občinah Dobrovnik, Grad, Kuzma, Razkrižje in Velika Polana. 

V četrtek, 14. januar 2021, v Pomurju potrdili 58 novih okužb

V četrtek so okužbo potrdili v 20 pomurskih občinah. 12 v Mestni občini Murska Sobota, 10 v občini Ljutomer, 5 v občini Beltinci in Lendava, 4 v občini Turnišče, 3 v občini Križevci in Moravske Toplice, 2 v občini Cankova, Grad in Puconci, po ena okužba pa v občinah Črenšovci, Dobrovnik, Gornja Radgona, Gornji Petrovci, Kobilje, Radenci, Sv. Jurij ob Ščavnici, Tišina, Velika Polana in Veržej.

V sredo, 13. januar 2021, v Pomurju potrdili 112 novih okužb

V sredo so okužbo potrdili v 20 pomurskih občinah. 20 v Mestni občini Murska Sobota, 18 v občini Gornja Radgona, 9 v občini Beltinci, 7 v občinah Ljutomer, Moravske Toplice, Puconci in Turnišče, 6 v občini Radenci, 5 v občini Tišina, 4 v občinah Apače, Črenšovci, Rogašovci in Sv. Jurij ob Ščavnici, 3 v občini Kobilje, 2 v občini Lendava in ena okužba v občinah Cankova, Grad, Odranci, Razkrižje in Šalovci.

V torek, 12. januar 2021, v Pomurju potrdili 134 novih okužb

V torek so okužbo potrdili v 23 pomurskih občinah. 18 v občini Beltinci, 14 v Mestni občini Murska Sobota in Puconci, 13 v občini Lendava in Moravske Toplice, 10 v občini Ljutomer, 8 v občini Gornja Radgona, 6 v občinah Križevci, Radenci in Turnišče, 3 v občinah Dobrovnik, Odranci in Sv. Jurij ob Ščavnici, 2 v občini Apače, Grad, Kobilje, Kuzma, Rogašovci, Tišina in Velika Polana, po ena okužba pa v občinah Cankova, Gornji Petrovci in Šalovci.

V ponedeljek, 11. januar 2021, v Pomurju potrdili 104 novih okužb

V ponedeljek so okužbo potrdili v 22 pomurskih občinah. 23 v Mestni občini Murska Sobota, 13 v občini Ljutomer, 8 v občini Gornja Radgona, 7 v občini Križevci in Lendava, 6 v občini Črenšovci in Puconci, 4 v občinah Beltinci, Gornji Petrovci in Tišina, 3 v občini Moravske Toplice in Rogašovci, 2 v občinah Apače, Grad, Odranci, Razkrižje, Sv. Jurij ob Ščavnici in Šalovci, po ena okužba pa v občinah Kuzma, Radenci, Turnišče in Velika Polana.

V nedeljo, 10. januar 2021, v Pomurju potrdili 51 novih okužb

V nedeljo so okužbo potrdili v 15 pomurskih občinah. 15 v Mestni občini Murska Sobota, 5 v občini Lendava in Moravske Toplice, 4 v občinah Beltinci in Gornja Radgona, 3 v občinah Apače, Radenci in Turnišče, 2 v občinah Puconci in Sv. Jurij ob Ščavnici in eno okužbo v občinah Cankova, Črenšovci, Kuzma, Ljutomer in Veržej.

V soboto, 9. januar 2021, v Pomurju potrdili 60 novih okužb

V soboto so okužbo potrdili v 18 pomurskih občinah. 9 v občini Lendava, 8 v občini Apače, 7 v občini Murska Sobota in občini Črenšovci, 4 v občinah Ljutomer in Gornji Petrovci, 3 v občinah Gornja Radgona, Turnišče in Tišina, 2 v občinah Puconci, Moravske Toplice in Rogašovci in eno okužbo v občinah Beltinci, Križevci, Radenci, Veržej, Odranci in Hodoš.

V petek, 8. januar 2021, v Pomurju potrdili 80 novih okužb

V petek so okužbo potrdili v 19 pomurskih občinah. 21 v Mestni občini Murska Sobota, 11 v občini Ljutomer, 8 v občini Puconci, 6 v občini Gornja Radgona, 5 v občinah Beltinci in Rogašovci, 4 v občinah Moravske Toplice in Tišina, 3 v občinah Črenšovci in Turnišče, 2 v občinah Apače in eno okužbo v občinah Dobrovnik, Gornji Petrovci, Križevci, Kuzma, Lendava, Radenci, Šalovci in Veržej.

*Fotografije so simbolične

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      17.01.2021 ob 10:00 Tovariš gost

      Kaj se dogaja v Beltinski občini,malo se držite in upoštevajte pravila odlokov,sramota za občino Beltinci,roke prat in nosit maske,pa brez druženja.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      18.01.2021 ob 18:40 kujkel gost

      nova okužba v bakovcih sem slišala da zbirajo denar za potres na hrvaškem kaj si še ne zmislijo v tej bakovcaj tudi celotno pomurje je tarča slovenske politike o kovidu 19 svašta se dogaja v prekmurju vsak dan je bolj zanimivo škoda da nisem mlajša da bi bila bolj aktivna v vsej tej smešni bedasti agoniji pomurja škoda da titoja ni.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.