https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Bassinova zmagovalka v Kranjski Gori, Hrovatova deveta

16.1.2021  

Danes je v Kranjski Gori potekal prvi veleslalom za svetovni pokal alpskih smučark. Brez gledalcev, z virtualnim (posnetim) navijanjem ob progi in pri minus 14 stopinjah so bile na prvi progi prvega veleslaloma za 57. Zlato lisico v Kranjski Gori najboljše trenutno najboljše veleslalomistke na svetu. Podkoren ni dovolil presenečenj.

Marta Bassimo je zmagovalka prvega od dveh veleslalomov za svetovni pokal.  Francozinja Tessa Worley je osvojila drugo mesto, Švicarki Michelle Gisin je pripadlo tretje mesto. Točke sta osvojili tudi dve Slovenki. Najboljše je opravila Meta Hrovat, ki je v Podkorenu tudi doma. Na hišni strmini se je sicer v zgornjem delu še lovila na grudastem ledu, toda z veliko borbenostjo uspela prismučati na deveto mesto, z možnostjo izboljšanja še na drugi progi. Zelo dobro je z visoko startno številko smučala tudi Neja Dvornik (24.), trideseterico pa je prav za rep ujela tudi Tina Robnik.

Fotografija je simbolična

Italijanka Bassino je bila najbolj prepričljiva že na prvi progi. V finalu prvega od dveh veleslalomov na letošnji 57. Zlati lisici je odbila napade vseh konkurentk za še tretjo veleslalomsko zmago v tej sezoni. 

Foto: zlatalisica.si 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      17.01.2021 ob 10:04 gost

      Smucanje na BETONU sramota. Zelo so kritizirale progo.😠

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      01.02.2022 ob 16:50 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.