https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KORONAVIRUS

Potrdili 569 novih okužb, 40 oseb je umrlo

17.1.2021  

V soboto je bilo skupno potrjenih 569 novih okužb. Delež pozitivnih je skupno znašal 18,6 odstotka. 


Včeraj so skupno opravili 3067 testiranj na novi koronavirus. Opravili so 2497 PCR testov in 570 hitrih testov. Pri PCR testih je bil delež pozitivnih 20,7 odstoten, potrdili so 516 okužb. Pri hitrih testi pa je bil delež pozitivnih 9,3 odstoten, potrdili so 53 okužb. Skupno je bilo potrjenih 569 okužb.

Vir: Vlada RS

Hospitaliziranih je bilo 1220 oseb, od tega 188 na intenzivni negi. Odpuščenih iz bolnišnice je bilo 30 oseb.

40 oseb s covidom-19 je umrlo. Skupno število umrlih je tako naraslo na 3132.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      17.01.2021 ob 10:07 gost

      Izgleda da bomo iz plavali? Upam da so tudi uporniki in kontra manipolatorji dojeli da v nedogled tako ne gre.

      11 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      17.01.2021 ob 12:17 Feri gost

      Zakaj se novinarji ne pozanimate kam gre denar iz pokojninskega zavarovanja zdaj ko je toliko mrtvih, najbrž za kakšne kredite po ugodnih pogojih ali pa naložbe in potem bo za ene žetev

      16 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      17.01.2021 ob 13:46 Karel K. gost

      Danes že spet 40 mrtvih Krek in vlada pa pravijo, da se stanje izboljšuje, da je potrebno odpirati šole in še kaj. Upokojenci so dobili dodatek 300 EUR, morda je to ta denar kateri je ostal od umrlih, seveda pa bo to šlo za razne neumnosti kot vedno in potem nihče ne bo odgovoren. Na Nizozemskem je zaradi takšnih prevar odstopila vlada v Sloveniji pa bo prišlo opravičilo in bodo rekli, od zdaj naprej bomo delali boljše bolj pošteno in naslednjič bodo spet državni denar spravili v lasten žep. Ti ljudje so se tega posla imenovanega kraje naučili v bivčem sistemu, zdaj pa so se ga navzeli njihovi otroci, vnuki.

      8 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        17.01.2021 ob 14:01 gost

        Karel, zopet lažeš. Samo NEKATERI UPOKOJENCI so dobili dodatek. Več kot polovica upokojencev - tisti, ki smo največ vplačali v pokojninsko in invalidsko blagajno - nas ni dobila niti enega evra. In za te dodatke nekaterih upokojencev - gre približno za 140 milijonov evrov - je Janša zadolžil državo za svoje volilne glasove. Korupcija na kubik. V bivšem sistemu bi za tako dejanje bil dolgo v zaporu ali na Golem otoku. Sicer je Janša sedel dvakrat v zaporu. Prvič ga je rešila CIA s pomočjo plačancev in naivnih Slovencev, drugič stari Petrič, ki je za nagrado pri starosti 84 let svetovalec predsednika države.

        14 5 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      17.01.2021 ob 14:56 gost

      Bumbarge, manipulatorji spreminjate teme samo ka vzpodbujate dvome in sovraštva med ljudmi, kak vas ni sram. Ni zadosti problemov z zdravjem podpiratje okrepe ne pa da se jebete vse povprek.

      7 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      17.01.2021 ob 14:59 Karel gost

      Kot izgleda bo potrebno državo popolnoma zapreti kot bodo to storili Avstrijci in Nemci in tudi šole naj ostanejo zaprte. Pfizer je zmanjšal proizvodnjo cepiva zato bo tudi Slovenija naslednji teden dobila manj cepiva. Le cepivo je rešitev, da se bo lahko življenje spet normaliziralo in to čez nekaj mesecev, nikakqor pa ne butniglavci katere preganja CIA, ker so hlapci UDBE. Janšo so rešili titoisti in njim podrejen pravosodni sistem, korupcije pa se je naučil v bivšem sistemu kot vodilni titov mladinec v Sloveniji skupaj z Pahorjem Školčem, Bavčarjem, Ganratjem....Kučan, Pahor , Drnovšek, Braqtuškova, Janša so zadolžili državo do amena ne samo denarno ampak moralno in etično, družbeno in politično. Ti ljudje in njihovi nasledniki so najbolj strupen in nevaren virus v Sloveniji. COVID-19 se bomo rešili s cepljenjem, titoizma in njegovih voditeljev pa se bomo težko znebili brez ustreznega ukrepanja. Čas je za ukrepe"!

      3 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        17.01.2021 ob 15:27 Gost gost

        Malo si precitaj avstrijske spletne portale kjer se hodujejo nad Kurtzem, ki dela le to kar mu Merklova naroči. Srmak ne vej oz. njegova vlada, s svojo glavo razmisljat, zato mu avstrijci obracajo hrbet. Tu se v ozadji taki pejnezi obracajo ka se nam niti ne sanja.

        7 5 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      17.01.2021 ob 15:03 ZA VIKEND MANJ gost

      po vikendu številke od 1700-2200, tako se "heca" narod, oziroma "DRKA" narod, ki je glup, kot po istini pove Jelinčič, In spet bodo kriva druženja, pa vse drugo, ko se pa čkovek med tednom druži v službi z 50-imi sodelavci pa virua ni. "Pejmo se malo hecat" kot je povedal Kacin, ki je za drkanje naroda dobil po zapadli (marec 2021) novo službo do konca mandata vlade in to v nekaj višjem plačilnem razredu. Tako se lahko hecaš in ustrahuješ narod, ki ne upa iz vukojebin. Prekmurje 50 okuženih, HRVAČKA 600 V ENEM DNEVU ????????????????????????????????????????????????????. Tu nekaj ne štimaa, penzij bo pa ostalo za ponovni zagon kraje, ministrant Cigler pa pravi, da so pri starejših uspešni??????????????????????? Kje je Horvatov Joška, nej je znan pobegnu pred potresun v vukojebino.??????

      8 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      17.01.2021 ob 15:30 gost

      To misliš Joško Horvata avtomehanika z Srednje Bistrice tvojega bogega tasta, ki te mora prenašat?

      3 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        17.01.2021 ob 15:44 gost

        Ne, onega malega, debelega, plešastega cerkvenega poslanca Jožefa Horvata iz Žižkov, ki je prvi pobegnil iz parlamenta, ko je nekdo zavpil potres. Še preden je pritekel do vrat je od strahu imel pune gate dreka in scance.

        8 7 Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      17.01.2021 ob 15:59 Karel gost

      Horvatov Jože se od tistega čas sploh ni oglasil več v parlamentu, ko je prvi zbežal iz njega. Ima pa reakcijski čas, saj so drugi šele premišljali kaj se dogaja, ko je Joža že bil zunaj parlamenta. Saj v Avstriji tudi stavkajo, včeraj jih je stavkalo njih desettisoč in je Kurz podaljšal lokdavn do 7. februarja, stavkajočih pa ni naganjal s topovi kot to počnejo slovenski oblastniki. Kurz že sprejema dobre ukrepe in to sam z AQnschoberom v vlogi zdravstvenega ministra in ne kopira Angele Merkel, saj se onadva medsebojno ne marata.

      4 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        17.01.2021 ob 16:19 gost

        Tak ste pametni ka vam zraven škodi. Zaj vijde te ka politika napravi da bi vas vse po vrsti Kurtz v dupe in v glavo.

        7 3 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        17.01.2021 ob 16:30 Gost gost

        Ce znas nemški, te malo preveri danasnje novice na avstrijskih spletnih straneh in bos vido da dela tou kar mu Merklova naroci, sem v zacetku mislil da ma ta Kurtz vec v glavi a sem se zgleda motil.

        3 5 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        17.01.2021 ob 17:52 Karel gost

        Če bi kateri aktualni slovenski politik imel toliko v galvi, torej znanja in poliitčne kulture, bi bili v Sloveniji na konju. Ko pogleda človek Meseca, Bratuškovo, Šarca, Fajonovo in to primerja z Kurzem potem vidi razliko med temo in dnevom. Kurz se je uprl Merklovi v mnogih primerrih , kot so begunci, delitev EU denarja, zato je nehigienično govoriti, da se on ravna po Merklovi. Se pa slovenski oblastniki in strokovnjaki ravnajo po Avstrijskih in prepišujejo njihove ukrepe.

        3 2 Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      17.01.2021 ob 17:48 gost

      Nej trbej nemški znati glidajte hrvasko telaviziju. Tan vse poveju Nej kak pri nas ka lažeju pa se vsi hecaju z nami. Tan virus obravnaval jejo kot ene vrste gripo. Ne panicariju kak pri nas že se pripravljanju na veliko nočne praznike in prve turiste. Kacijn že puca vikend ka de imel tudi turiste. Kajti on nesmi na hrvačku.

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        17.01.2021 ob 18:21 Geza gost

        Ja po tvojem je šiptarska glava najpametnejša v evropi takoj za njim je orban te pa sledijo vaši pedofili

        1 3 Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      17.01.2021 ob 17:50 kapca gost

      Štoj zna ,kak je z največjim ne premičninarjem v Sloveniji df -jem ?Nič nikjer nišče ne poroča nej je ge končal v bližini cimpresovega nasada .

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      17.01.2021 ob 18:20 Busybee gost

      Df luzer?? Eh soaedje so gesla za wifi spremenili in nemre komentirati😂😂

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.