https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Tatovi niso počivali

24.08.2011 ob 8:37  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali pet prometnih nesreč, osem kaznivih dejanj, šest kršitev javnega reda in miru, pridržali dve osebi ter večkratnemu kršitelju prometnih predpisov zasegli osebni avtomobil.

V Moravcih v Slovenskih goricah je zaradi neprilagojene hitrosti pri zavijanju v desno padel voznik kolesa z motorjem. Pri padcu se je lahko telesno poškodoval. V kolo z motorjem je nato trčil še voznik osebnega avtomobila. Skupne škode je za 1.000 evrov. V štirih ostalih prometnih nesrečah je nastala samo gmotna škoda.

Na področju kriminalitete smo obravnavali pet tatvin, poškodovanje tuje stvari, vlom ter odvzem mladoletne osebe. V dveh primerih so neznanci pod pretvezo prišli v hišo ter iz notranjosti ukradli denar. V enem primeru je bila ukradena denarnica z dokumenti iz odklenjenega osebnega avtomobila na bencinskem servisu, tatvina odpadnega železa ter tatvina računalnika iz pisarne v podjetju. Neznanec je v Gornji Radgoni poškodoval dvoja vrata na novozgrajenem objektu. Vlomljeno je bilo v poslovne prostore v Žitkovcih od koder je bil ukraden kotel za žganjekuho, sesalec ter razni dokumenti. Na PP Gornja Radgona je prišel oče in prijavil, da mu bivša žena po odločbi sodišča ne omogoča stika z otrokom.

Javni red in mir je bil kršen trikrat na javnem kraju in trikrat v zasebnih prostorih. Kršitelj, ki se kljub intervenciji policistov ni pomiril je bil pridržan. Izrečen mu je bil tudi ukrep prepovedi približevanja določeni osebi in objektu. Pridržan je bil tudi kolesar, ki je vozil pod vplivom alkohola.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti izvajali čez dan na območju PP Gornja Radgona.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.