https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

V Pomurju iščejo višjega svetovalca, voznika in animatorja

22.01.2021 ob 6:00  

Tudi v tem tednu smo poiskali prosta delovna mesta v Pomurju. Preverite, mogoče je katero ravno pravšnje za vas.


Renttour, podjetje za transport, špedicijo in turizem d.o.o. išče voznika v mednarodnem cestnem prometu za nedoločen čas. Prevoz blaga v mednarodnem cestnem prometu na relaciji Avstrija - Grčija - Avstrija in ostali prevozi. Pričakujejo vozniški izpit B, C in E kategorije. Poskusno delo traja tri mesece. Kandidati naj oddajo vlogo po elektronski pošti (renttour@teleing.com) ali pa pokličejo do 19. februarja 2021.

Občina Lendava išče višjega svetovalca za nedoločen čas. Od kandidata pričakujejo končano visokošolsko strokovno izobrazbo, smer gradbeništvo, dobro znanje madžarskega jezika in opravljeni vozniški izpit B kategorije. Kandidati naj oddajo vlogo po elektronski pošti (bojan.petrijan@lendava.si) do 27. februarja 2021.

Dom starejših Rakičan išče animatorja I za določen čas oz. 21. 8. 2022. Pričakujejo veselje do dela s starejšimi ljudmi, prijaznost, komunikativnost, eno leto delovnih izkušenj in opravljeni vozniški izpit kategorije B. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali po e-pošti (dom.rakican@siol.net) do 23. januarja 2021.

Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano. Uprava Republike Slovenije za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin išče višjega svetovalca za določen čas oz. za čas nadomeščanja začasno odsotnega uslužbenca. Pričakujejo končano visokošolsko izobrazbo in 4 leta delovnih izkušen. Celotno besedilo javne objave je objavljeno na spletišču gov.si v zbirki Delovna mesta. Prednost pri izbiri bodo imeli kandidati s poznavanjem področja kmetijstva. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali po e-pošti do 27. januarja 2021.

REFLEX podjetje za zaključna in obrtna dela v gradbeništvu, inženiring in trgovina Gornja Radgona d.o.o. išče skladiščnika za določen čas treh mesecev. Od kandidata pričakujejo samostojnost, interes za delo. Možnost zaposlitve za nedoločen čas, izpit za viličar je prednost. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti (kadri@reflex.si) do 29. januarja 2021.  

Panvita, Vinska Klet Marof d.o.o. išče kmetovalca za nedoločen čas. Kandidat bo opravljal vsa potrebna dela v vinogradih in v vinski kleti. Opravljal bo vsa potrebna dela s traktorji in priključki. Od kandidata pričakujejo končano srednjo strokovno šlo in vozniški izpit B in F kategorije. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali po e-pošti (anita.hirsl@panvita.si) do 3. februarja 2021.

Več o predstavljenih ter ostalih prostih delovnih mestih lahko preverite tukaj.

Foto: Pixabay in arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.01.2021 ob 9:12 pajsard gost

      Dobri šihte so vsi že "najdene". ;)

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      22.01.2021 ob 11:33 gost

      evo Df ,mađarski drekač & co...nekaj za vas,Df višji svetovalec levuharjem kako se megla meša,saj jo že sam premešal ,da bi jo še sam kupil če lahko,lendavski drekač pa animator za drek mešanje,to ti gre nadvse od rok

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        22.01.2021 ob 12:57 Lendavski nadvojvoda(original) gost

        Gost,strokovnjak za meglo in vodenje črnih ovc je Ivan Komunist,vas obvladuje,vas ima pod komando....stari partijec vodi za nos desne lahkoverneže,dobro smo vam ga podtaknili.

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      01.02.2022 ob 16:41 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.