https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Radenci bodo spet imeli Titovo cesto

23.01.2021 ob 13:20  

Ustavno sodišče je do svoje končne odločitve zadržalo odlok občine Radenci, s katerim je občinski svet 29. decembra Titovo ulico preimenoval v Cesto osamosvojitve Slovenije. Tako se je Titova cesta po slabem mesecu vrnila v Radence.


Kot je ustavno sodišče zapisalo v danes objavljenem sklepu, je tako sklenilo v postopku za preizkus pobud Franca Vukajča in drugih ter skupine radenskih občinskih svetnikov.

Pobudniki izpodbijajo omenjeni odlok, ker da župan ni ustrezno objavil predloga za začetek postopka o preimenovanju ulice in ker je bil sprejet v nasprotju z zakonom o lokalni samoupravi, ker so pobudniki vložili pobudo za razpis naknadnega referenduma. Zato predlagajo, naj sodišče do končne odločitve zadrži izvrševanje odloka, saj bi njegova izvršitev pomenila nastanek obveznosti zamenjave osebnih dokumentov in hišnih številk, kar naj bi povzročilo stroške in zmedo med stanovalci ulice, hkrati pa bi poslovna škoda lahko nastala tudi gospodarskim subjektom, ki imajo sedež v tej ulici, je zapisano v sklepu.

Predlogu se pridružujejo svetniki Dejan Berić, Norma Bale, Toni Žitek in Drago Kocbek, in sicer zaradi večjih nepravilnosti v postopku sprejemanja odloka ter preprečitve nadaljnjih zapletov.

Občina Radenci v odgovoru na predloga za zadržanje izvrševanja odloka navaja, da bi bile posledice zadržanja nesorazmerne posledicam, ki bi jih utrpeli pobudniki. Zatrjuje, da bi morala znova zamenjati table in cestne oznake ter razveljaviti vse postopke, ki so stekli zaradi uveljavitve odloka. Po drugi strani pa pobudnikom naj ne bi nastala nobena konkretna škoda, saj bi stroške zamenjave dokumentov pokrila občina.

Ostala škoda, to je navezanost na ime ulice, pa naj bi bila zgolj subjektivno pogojena oziroma je pravno nepriznana, ker je poimenovanje ulice po Josipu Brozu Tito protiustavno, prav začasno zadržanje pa bi povzročilo škodo občanom, so, kot je pojasnjeno v sklepu sodišča, še zapisali na občini.

Sodišče je v odločbi opozorilo še na pomembno razliko med obravnavno zadevo in zadevo, o kateri je odločilo leta 2011. Gre za Titovo cesto v Ljubljani, katere poimenovanje so uvedli leta 2009 in je bilo v neskladju z načelom spoštovanja človekovega dostojanstva, ker ni šlo za obstoječe poimenovanje, ki bi se ohranilo še iz prejšnje ureditve. Poimenovanje v Radencih pa je nastalo pred osamosvojitvijo Slovenije.

Vendar pa v obravnavani zadevi osrednje vprašanje ni vprašanje ohranitve dosedanjega imena ulice, ampak pravna ustreznost postopka za preimenovanje ulice ne glede na izbrano novo ime ulice, dodajajo sodniki. Z izvršitvijo bi po njihovem nastali nepotrebni stroški tako za stanovalce kot za občino, gre za plačilo menjave dokumentov, hišnih in uličnih označb ter dela, ki je za to potrebno. Občina pa ni izkazala, zakaj naj bi razveljavitev že izpeljanih postopkov pomenila nastanek vsaj občutnejših škodljivih posledic.

Sklep je sodišče sprejelo s šestimi glasovi proti dvema. Proti sta glasovala sodnika Rajko Knez in Marko Šorli.

Župan občine Radenci Roman Leljak je ob sklepu, ki ga sicer še ni videl, za STA povedal, da ga odločitev ne preseneča. "Če ustavno sodišče meni, da Titova cesta mora ostati, naj si sedanja sestava to medaljo pripne na prsi in naj pač bo tako," je še dodal.

Fotografije: arhiv pomurec.com

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      23.01.2021 ob 13:43 gost gost

      Radenci bodo spet imeli Titovo cesto ? Ne, ne bo držalo, sedaj bodo imeli cesto Josipa Broza - Tita !!

      18 24 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        24.01.2021 ob 15:54 Folk gost

        Ljudje -raje zahtevajmo da nam preko ustavnega sodisca povrnejo originalna imena krajev naselij in mest kot so bila pred komunisticno okupacijo slovenije-1945-2020 in odstraniti vse simbole in spomenike ter ostalo zapuscino zlocinsko diktatorskega komunizma pod vodstvom velikega zlocinca, tata in pedofila -josipa broza -Tita!!!!!!Kdo bo zacel in kdaj??????!!!!!

        13 3 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      23.01.2021 ob 13:44 gost gost

      11 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      23.01.2021 ob 14:59 gost

      se vidi kdo vodi našo deželico,komunisti stere razpuščene yuge garniture..še vedno premočni so prdci rdeči..

      22 27 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        24.01.2021 ob 16:00 Alfons gost

        Ne bodo vec dolgo komunisti trajbali-VSI V SKUPNI BOJ PROTI ASOCIALNIM KOMUNISTICNIM BOLJSEVISKIM PLACANCEM IN NJIHOVIM POMAGACEM-LJUDJE KAJ BI RADI PONOVNO PADLI POD DIKTATURO SATANSKEGA JUGOKOMUNIZMA VAS VPRASAM????KAJ SE NI BILO DOVOLJ KOMUNISTICNIH ZLOCINOV-800 GROBISC-TATVINE IN UMORI TER ZAPLEMBE IMOVINE!!!!!!KDO VAM KRADE DENAR ZADNJIH 75 LET-ZLOCINI KOMUNISTOV NE ZASTARAJO!!!!!NISTE SAMI AMPAK NAS JE VECINA PROTI ZLOCINSKEMU KOMUNIZMU!!!!!!

        13 2 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      23.01.2021 ob 15:16 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      Radenčari,le kakši Štajarci ste,načeluje vam ovaduh JNA,ki je spoznal ,da je ustaš iz njegove "lijepe",tam se je rodil.

      31 15 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        24.01.2021 ob 16:06 Radenska tri srca gost

        Bravo gospod leljak-za vas trud-tokrat nam ni uspelo -gremo naprej!!!!!vecina prebivalcev radenc vas absolutno podpiramo in smo na vasi strani-kakor se tudi ne zmenimo za manjsino ki bi rada srbizirala nase radence!!!dajte vse napore da enkrat dokoncno ukinemo javno oznacbo ki simbolizira jugokomunizem in zlocinca tita kajti mi vas podpiramo v vecini!!!IN ZAHTEVAMO DA SE ODSTRANIJO TE STVARI !!!

        13 2 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      23.01.2021 ob 15:51 Glista gost

      Leljak je seljak!

      31 17 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      23.01.2021 ob 15:59 SRAMOTA US gost

      Slovenija je edina država od cele nekdanje države Jugoslavije kjer Ustavno sodišče slavi Tita in rdečo zvezdo bokibogme tega NI NIKJER, PA KAJ SE TO DOGAJA ???. Vsi pristaši komunizma, Tita, zvezde so se v zadnjih 30 letih VSI NASELILI V SLOVENIJO IN PREVZELI OBLAST. Evo uradni podatki na gov.si : v letu 2020 je prišlo v Slovenijo 41.547 Bosancev; 11.461 Kosovarjev; 11.016 Srbov; 5.094 Severna Makedonija + 18.000 nezakonitih migrantov. SLOVENCI ČEZ 5 LET NAS NE BO VEČ, BO PA ŠE ZMERAJ TITO.

      23 31 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      23.01.2021 ob 16:05 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      ŽIVEL KOMUNIZEM,ŽIVELI BRATSKI NARODI JUGOSLAVIJE,DOL Z KAPITALOM,SMRT FAŠIZMU,SVOBODA NARODU.

      28 24 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        24.01.2021 ob 17:05 Sabina gost

        SLOVENCI NIKOLI V ZGODOVINI NISMO BILI BRATSKI NAROD Z BALKANCI IN TUDI ZDAJ NE BOMO-NE IZHAJAMO IZ ENAKIH GENOV!!!!!BRATSTVO I JEDINSTVO STE NAM VSILJEVALU JUGOVICI DOVOLJ DOLGO IN NE BOSTE VEC SRBIZIRALI IN MUSLIMANIZIRALI NASE LEPE SLOVENIJE-NIKOLI VEC-TO SI DOBRO ZAPOMNITE!!!!!

        16 2 Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      23.01.2021 ob 16:20 KikiRiki gost

      Smrt fašizmu sloboda narodu

      23 14 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      23.01.2021 ob 17:38 gost

      Smrt fašizmu in komunizmu.

      26 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      23.01.2021 ob 17:59 Karel K. gost

      Bravo, mi smo Titovi, Tito je naš; iz preteklosti se ne premaknemo slavimo zločince potem pa se sprašujejo slovenski Kulovci zakaj je Slovenija izgubila ugled v EU v svetu in Janšo krivijo za to. Kulovci, ne bo vam uspelo, v Evropi vedo kakšni manipulatorji in lažnivci ste in vedo, da je Slovenija izgubila že pred tem ugled v EU in svetu zaradi vas.

      20 26 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      23.01.2021 ob 18:10 Gost gost

      Ti budalo ,,, trbej te skiniti z totega stolčka,, treba ti je nekej pripet,, tebi,, kak vupleš se gibati po tistih Radencih,, IZGON

      18 16 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        24.01.2021 ob 16:22 Bunim se... gost

        Gnoj komunajzerski razkrij se in potem lapaj-picka jedna titofilska-tukaj se skrivas za imenom gost....napisi tvoje podatke posrani levicar!!!

        13 2 Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      23.01.2021 ob 18:16 Radenci gost

      Karlek zarad tebe pa tebi podobnih smo zadnjega pol leta izgubili ogled v EU,,pa se še izgublja ugled,, ti pa Janezek,,, škoda da ste SDS,, z Leljak on na čelu,, zamisli se samo kaj pišeš in kako nizkotno razmišljate nekateri!

      18 14 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      23.01.2021 ob 18:55 gost

      V zadnjih 30. letih nam vladajo le Kučanovi in Janševi Titoisti, ni nobenih sprememb sistema iz preteklosti. Oboji častijo Tita tudi Janša in oboji so Slovenijo spravili v bankrot in nemilost v mednarodnem političnem in ekonomskem prostoru. Ustavno sodišče pa imenujeta ves šas Janša in Kučan in člane delegirata iz svojih kadrovskih bazenov, zato morajo odločati tako kot to jim oba narekujeta kot to zapoveduje titoizem. Kot vemo so ti diktatorji kateri so vstali leta 1941 (1933, 1917) Stalin, Lenin, Tito Hitler, Mussolini imeli v programu, da se njihovi sistemi, torej titoizem, stalinizem nacizem obdržijo tidoč let kot vladajoči sistemi. Zdaj le še obstaja slovenski titoizem in njegovi glavni akterji, Janša in Kučan stremijo z manipulacijami in prevarami slovenskega naroda, za tem, da na ta način obvarujejo titoisitčni sistem in ga morda res obdržijo v Sloveniji na oblasti tisoč let. V ta namen imajo postavljen pravosodni in ustavosodni sistem ter celotno državvno upravo. Sedanja bolezen je razkrila, da imata obadva pod kontrolo tudi zdravstveni sistem ki je v razsulu in so zdaj našli priložnost, da zahrbtno pomorijo vse stare ljudi kateri se še spomnijo kakšne zločine so zagrešili titoisti v zadnjih 75. letih. Zato je v Sloveniji tako visoka umrljivost pri starejših ljudeh. Titoizem dela vedno sistemsko, načrtno v svojo korist. Kot izgleda leljak kot nekdanji KOSOVEC tega ne razume ali pa noče razumeti in blefira skupaj z Janšo in Kučanom.

      12 18 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        24.01.2021 ob 16:12 Monika gost

        Jansa je zakon in najboljsi predsednik zadnjih75 let in ne poskusajte ga enaciti z veleizdajalcem kucanom....!!!!!!

        14 1 Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      23.01.2021 ob 19:00 gost gost

      DOL BANDA RDEČA JEJTE VSE STE POKRALI SE SLATINO BI SAMO JE SPODAJ LUSTRACIJA

      17 17 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      23.01.2021 ob 19:10 icnedar gost

      Leljak pušnil si kot boš tudi drugo leto. GO HOME TO CROATIA.

      20 13 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      23.01.2021 ob 19:17 gost gost

      Ti budalo ob 19. oo ,škoda ,ka te je nej ta banda strelila ,, ka se ne bi zdaj budale oglašale. Tvoj puklasti tviteraš, šteromi se smije celi svet je pa spokradno več, kak vsi drugi v sto letih. Tak, ka zapri gofljo, pa ne bluzi bedarij. Nejsi vreden, ka odiš po zemli, pa daj nazaj vse, kar ti je prejšnja država dala oz. omogočila. Zadrži to, ka si dobo od sedanje ,pa od pukllastoga. Te boš crkno od lakote,

      16 17 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      23.01.2021 ob 19:44 Karel gost

      Kaj pa možnost, da Leljak samo provocira svoje občane v imenu Kučanovih in Janševih?

      9 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        24.01.2021 ob 16:17 Monika gost

        Kucan je izdajalec slovenskega naroda in zagrizen komunist-Jansa je NAJBOLJSI PREDSEDNIK ZADNJIH 75 LET IN NITI PRIBLIZNO GA NE MOREMO ENACITI Z GNUSOBO KUCANOM-ZIVEL JANSANIN VSI KI GA PODPIRAMO!!!!!

        17 2 Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      23.01.2021 ob 19:57 ZA Lendavski nadvojvoda gost

      Končno mi je z nekaj truda uspelo odkriti kdo je ta tip Lendavski nadvojvoda, ker njegovi komentarji po KZ predstavljajo kaznivo dejanje MU PONUJAM ČASTNO MOŽNOST, DA SE UMAKNE, ČE SE NE BO, BOM JAVNO NA TEM MESTU OBJAVIL IME IN PRIIMEK TER NASLOV tega "junaka" da se ne bo skrival, seveda bo podatke dobila tudi policija.

      17 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        23.01.2021 ob 20:13 Karel gost

        To so pa že resne grožnje. Kaj takega, da kdo je kdo, lahko ugotovi le človek kateri se spozna na špioniranje, zasledovanja in sledenja drugačemislečih. To pa vemo kdo bi lahko bil v tem primeru. Žal si je sam kriv za to, da ljudje govorijo in pišejo kritično o njemu.

        10 13 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        23.01.2021 ob 21:24 gost

        19:57 .............. da boš laže spal, ti povem, da sem jaz tudi tebe odkril - brez večjega truda. Vse je zelo enostavno, če znaš in imaš tehniko. O kaznivih dejanjih pa odloča sodišče in ne neki cucek na portalu.Lepo spi in sanjaj o dobrih ljudeh.

        13 10 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        24.01.2021 ob 21:39 Maribor gost

        Cesa se bojis....objavi javno podatke lendavskega nadvojvode....oziroma komunisticno boljseviskega znacilnega vendar odvratnega prototipa homo sapiensa oziroma jugokomunisticne morilsko tatinske gnusobe ki se je zaredila v nasi prelepi sloveniji!!!!da vidimo tega partizanskega heroja z posranimi gatami-ki zagovarja gnusni komunisticni rezim z katerim se moramo spopadati normalni in posteni davkoplacevalci in ostali prebivalci slovenije!!!!!

        15 1 Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      23.01.2021 ob 20:00 gost

      Bedak segreti,,, karlek,,, ugled smo izgubili v Evropi zaradi budale Janeza groznuga keri Neve gdo je predsednik ZDA, tvita norije in se postavlja na stran diktatorjev v Evropi poljske in madžara. Država pa se potaplja.

      13 17 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    20. gost
      23.01.2021 ob 21:04 Karel gost

      Ta država se je začela potapljati leta 1990, prej preden je nastala, saj sta Janša in Kučan poskrbele, da bo nastla država Slovenija ječala pod titoističnim poliitčnim sistemom izpred 1990. leta z isto politično in državnoupravno ter pravosodno elito. To je bila prevara slovenskega naroda vendar se zna, da kar se doseže z prevaro nima "blagoslova" in se prej ali slej uperi proti tistemu kateri je prevaro sprožil.

      12 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    21. gost
      23.01.2021 ob 21:54 Hungaris gost

      Nisem občan od župana Leljaka,pa sem ponosen da smo Pomurci znani po Mineralni vodi,pa še po TITOvi ulici v RADENCIH.

      15 16 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        24.01.2021 ob 16:26 Nika gost

        Ponosen biti na zlocinca tita in kumunizem je lahko samo na pol civiliziran clovek----zlocini jugokomunizma ne zastarajo!!!!!!

        15 3 Prijavi neprimerno vsebino
    22. gost
      24.01.2021 ob 10:25 gost gost

      Mene pa samo zanima,kdo bo nosil oz.plačal stroške postopka,ki so nastali? Ali bo to iz svojega žepa plačal župan in njegovi podporniki ali bo šlo iz občinskega proračuna..........samo vprašam?:)

      6 13 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        24.01.2021 ob 16:50 Crna roka gost

        Stroske bo pokril ovi nas jugovic vukajcic -jugofilsko seme bo placalo cse v celoti!!!!!

        13 3 Prijavi neprimerno vsebino
    23. gost
      24.01.2021 ob 11:41 Ecio gost

      Hvala Vam dragi susedi da ne prolazi samovolja ovog nazalost našeg ustaše,dosta je .rao na TV i hvalio usraše i ostale zločince.

      3 14 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        30.01.2021 ob 8:24 Siva vrana gost

        Ecio-se eden srboslav ki se ni hotel nikoli nauciti slovenskega jezika in zivi vsa leta tukaj !!!!!zdaj se predstavljas kot nek sosed hrvat-spokaj iz slovenije izdajalec slovencev!!!!

        5 0 Prijavi neprimerno vsebino
    24. gost
      24.01.2021 ob 11:50 stroka gost

      Radenčani zanima me edino ,kako to,da niste imeli predloga poslati na volitve za župana nekoga poštenega ne kažnjenega in ne nekoga ki podpira in se baha z ustaštvom . Kako ste lahko volili to osebo ,ki ,dela kar hoče kar je seveda pri Hrvatih to zelo napredno .

      6 14 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    25. gost
      24.01.2021 ob 16:36 Marburg ad drau gost

      Zlocini komunizma-800 mnozicnih grobisc-na milijone hektarjev roparsko pokradenih nepremicnin in tovarn-najvecji genocid na vzhodnem delu evrope nad slovenci neuspela popolna srbizacija slovenije-in vi bi radi imeli cesto po mnozicnem morilcu josipu brozu titu!!!!!neverjetna sramota za slovenijo in vso evropo-potrgajte vse jugofilske napise dol sami in poderite vsa partizanska obelezja!!!!!cimprej odstranite vso to sramoto!!!

      15 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    26. gost
      24.01.2021 ob 16:51 gost

      Roman, se ti je zopet utrgalo? Si preveč spil? Se ne bojiš kazni?

      2 15 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    27. gost
      24.01.2021 ob 16:57 Volkssturm gost

      VSI V SKUPNI BOJ PROTI ASOCIALNIM BOLJSEVISKIM PLACANCEM-KOMUNISTOM-LEVICARJEM KI BI RADI PONOVNO NASILNO IN S KRVJO PREVZELI OBLAST IN NAMBSE NAPREJ KRADLI-SMRT KOMUNIZMU ZA VEKOMAJ!!!!!!!!!!!!!

      17 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    28. gost
      24.01.2021 ob 18:25 gost gost

      Ti zadnji si BUDALO. Ja, vsi skupaj v boj proti takim budalom, kot si in podobni. Ste sramota za narod!

      3 15 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        24.01.2021 ob 19:25 Volkssturm gost

        Ne vem zakaj bi naj bil budalo ce pisem sveto resnico-budala si edino ti ki podpiras zlocinski tatinski komunizem pod karterega diktaturo smo padli ze davnega leta 1945-mi normalni ljudje znamo spoznati resnico in tudi prepoznati take debile kot si ti sam!!!!jugokomunizem te je popolnoma poneumil in zate je najbolje da se samolikvidiras ker bos samo trpel in vedno huje ti bo v demokraticni sloveniji -mi ostali gremo naprej in hvalabogu nas je vecina!!!!!!!

        14 3 Prijavi neprimerno vsebino
    29. gost
      24.01.2021 ob 19:32 gost gost

      S takimi budali, kot si ti neki volks... je škoda razpravljati. Ti, pa tvoj puklasti tviteraš pa resnica? Pojma nimate, kaj je resnica. Si jo slišal na puklasti televiziji? Potem je res resnica. Res si sramota, še marsikje bi se te sramovali, ne samo pri nas. Nehaj budalati po forumu in včasih preberi tudi kakšno pravo resnico. Kak se eni pustijo zavesti, to ne moreš verjet. Ja izobrazba in inteligenca pač pove vse.

      3 13 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    30. gost
      24.01.2021 ob 19:52 gost

      gost 19:32 pridi ti dam meter ŠTRIKA,bo vsaj eden OSEL MANJ.

      13 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        24.01.2021 ob 21:43 Volkssturm gost

        Bravo pa mocen strik mu je treba datinker najbrz gre za doro rejenega komunisticnega prasca!!!!

        13 1 Prijavi neprimerno vsebino
    31. gost
      24.01.2021 ob 20:22 LFL gost

      RTV že 75 let brije norce iz Slo državljanov .100 milionv davkoplačevalskega denarja zato da lažejo in zavajajo.Nacionalka bi morala biti najbolj OBJEKTIVNA med vsemi RTV postajami. V državnem zboru med razpravami LEVUHARJI jamrajo o ENAKIH VATLIH za VSE.KAJ pa enaki vatli za vse NA SODIŠČIH ,NA RTV na POP,kanal A Kaj pa je tam z ENAKIMI VATLI ????????????????????????????????????? levuharji nehajte komentirati o resnici ker se vam niti ne sanjajo kak vas leva opcija ima za norce in kak LAŽEJO brez sramu vsem državljanom. Že 10 mesecev vam nakladajo da imajo 46 GLASOV. LAŽNIVCI PAČ LAŽEJO. To so levuharske kvalitete LAŽI, ZAVAJANJA,podikanje NERESNICE in sprenevadanje samo da bi prišli nazaj na oblast.A ljudje so vas spregledali dovolj jim je LAŽI. ENEGA SOSOBNEGA POLITIKA NI NA levi STRANI KI BI LAHKO USEŠNO VODIL DRŽAVO.NOBENEGA TAKEGA NE VIDIM. KUL pa je z drugo besedo KRIMINALNA USANOVA LEVUHARJEV.

      18 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    32. gost
      25.01.2021 ob 8:25 Crna roka gost

      Komunisticni banditi-ocitno je da se je vecina naroda obrnila proti vam!!!!mascevanje je sladko obcutek traja.....NICHT VERGESSEN!!!!!!

      14 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    33. gost
      01.02.2022 ob 15:27 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    34. gost
      10.02.2023 ob 1:14 Jokica gost

      Smrt komunistom za vekomaj

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.