https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KORONAVIRUS

V Pomurju 18 novih okužb

25.1.2021  

Včeraj je bilo opravljenih 2734 testiranj, potrjenih je bilo 293 novih okužb. 

V nedeljo, 24. januar 2021, v Pomurju potrdili 18 novih okužb

V nedeljo so okužbo potrdili v 10 pomurskih občinah. 4 v Mestni občini Murska Sobota, 3 v občini Cankova, 2 v občinah Gornja Radgona, Radenci in Šalovci, po ena okužba pa v občinah Beltinci, Križevci, Ljutomer, Rogašovci in Tišina.

V soboto, 23. januar 2021, v Pomurju potrdili 57 novih okužb

V soboto so okužbo potrdili v 17 pomurskih občinah. 11 v občini Murska Sobota in Beltinci, 6 v občini Puconci, 5 v občini Moravske Toplice, 4 v občini Lendava in Tišina, 3 v občini Cankova, 2 v občinah Grad, Križevci in Radenci, po ena okužba pa v občinah Apače, Črenšovci, Gornji Petrovci, Ljutomer, Razkrižje, Rogašovci in Turnišče.

V petek, 22. januar 2021, v Pomurju potrdili 86 novih okužb

V petek so okužbo potrdili v 19 pomurskih občinah. 19 v občini Murska Sobota, 10 v občini Gornja Radgona, 7 v občini Beltinci, 5 v občinah Križevci, Lendava, Moravske Toplice, Puconci, Radenci in Turnišče, 4 v občini Tišina, 3 v občini Grad in Ljutomer, 2 v občini Cankova, Gornji Petrovci in Sv. Jurij ob Ščavnici, po ena okužba pa v občinah Apače, Dobrovnik, Kuzma in Velika Polana.

V četrtek, 21. januar 2021, v Pomurju potrdili 60 novih okužb

V četrtek so okužbo potrdili v 18 pomurskih občinah. 11 v občini Murska Sobota, 8 v občini Ljutomer, 5 v občini Črenšovci in Moravske Toplice, 4 v občini Beltinci in Lendava, 3 v občini Gornja Radgona in Radenci, 2 v občinah Apače, Dobrovnik, Križevci, Puconci, Razkrižje, Tišina in Turnišče, po ena okužba pa v občinah Gornji Petrovci, Odranci in Rogašovci.

V sredo, 20. januar 2021, v Pomurju potrdili 110 novih okužb

V sredo so okužbo potrdili v 19 pomurskih občinah. 25 v občini Murska Sobota, 14 v občini Beltinci, 13 v občini Moravske Toplice, 8 v občini Gornja Radgona in Križevci, 6 v občini Rogašovci in Tišina, 4 v občini Ljutomer in Turnišče, 3 v občini Apače, Grad, Lendava, Radenci in Sv. Jurij ob Ščavnici, 2 v občini Črenšovci in Puconci, po ena okužba pa v občinah Odranci, Razkrižje in Veržej.

V torek, 19. januar 2021, v Pomurju potrdili 101 novih okužb

V torek so okužbo potrdili v 21 pomurskih občinah. 20 v občini Murska Sobota, 10 v občini Lendava, 8 v občini Beltinci, 7 v občinah Križevci, Moravske Toplice in Radenci, 6 v občini Rogašovci, 5 v občinah Črenšovci, Ljutomer in Tišina, 4 v občinah Puconci in Turnišče, 2 v občinah Apače, Gornja Radgona, Grad in Sveti Jurrij ob Ščavnici, po ena okužba pa v občinah Cankova, Odranci, Razkrižje, Šalovci in Velika Polana. 

V ponedeljek, 18. januar 2021, v Pomurju potrdili 83 novih okužb

V ponedeljek so okužbo potrdili v 17 pomurskih občinah. 20 v občini Murska Sobota, 12 v občini Beltinci, 11 v občini Ljutomer, 8 v občini Križevci, 6 v občini Moravske Toplice in Radenci, 4 v občini Šalovci, 3 v občini Rogašovci, 2 v občini Grad, Lendava, Sveti Jurij ob Ščavnici in Tišina, po ena okužba pa v občinah Črenšovci, Hodoš, Odranci, Puconci in Turnišče.

*Fotografije so simbolične

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.