https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

V Ljutomeru bo nov prleški kulturni, mladinski in informativni center

27.01.2021 ob 6:05  

Občina Ljutomer je na 6. javni poziv za sofinanciranje operacij za uresničevanje ciljev Strategije lokalnega razvoja LAS Prlekija prijavila Prleški kulturni, mladinski in informativni center.


Projekt bo iz Evropskega sklada za regionalni razvoj sofinanciran z nepovratnimi sredstvi v višini 38.403 evre. Predračunska vrednost projekta, ki se bo izvajal v prostorih nekdanje "Jagode" v Ljutomeru znaša 72.474,12 evra. Kulturno turistično društvo Festival Ljutomer je partner in sofinancer v projektu.

Za izvedbo projekta bo nabavljena in vgrajena potrebna oprema za izvajanje kulturnih in drugih dogodkov ter programov socialne vključenosti. Prostori bodo namenjeni kulturnim dogodkom in programom socialne vključenosti za mlade in mlade brezposelne osebe iz občine Ljutomer ter celotnega območja Las Prlekija. Prenova bo potekala v vseh fazah, v časovnem intervalu 15 mesecem v letih 2021 in 2022.

Vir in Foto: Občina Ljutomer

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      27.01.2021 ob 9:48 Lepo gost

      Lepo, lepo. A kdor je bližje situaciji, dobro ve, iz čigavega žepa v čigav žep se bodo pretočili cekini. Haska pa nobenega, saj vendar obstajata že dva t.i. mladinska centra. Še eni lepo opremljeni prostori, nekaj let prazni, potem pa konec.

      9 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      27.01.2021 ob 10:12 prlek gost

      Še en proračunski porabnik za mešanje zraka. Kdaj bo pa občina pripravila kake projekte z gospodarskega vidika za zagon delovnih mest v gospodarstvu. Sicer najprej se glasove dobi če podpiraš lenuhe in ljudi ki pametujejo in z tega ni haska. Tako je sedanje vodstvo občine Ljutomer z nesposobnimi uradniki vred. Vrana vrani ne izkljuva oči.

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        27.01.2021 ob 19:22 Mateja gost

        Res je vse kar pisete. Lotmerk je ze zdavnej podmornica. Vemo pa kdo žep drži , vedno znova in znova. Dokler bo žutka na oblasti tak bo, pa se podmladek je pokvarila, že se obnoša kak ona. Lotmerk res ne primore 1 pametnega človeka za župana?

        6 1 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      27.01.2021 ob 19:25 Franc gost

      Riba smrdi pri glavi dragi moji

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.