https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KRONIKA

Trčila vlak in osebni avtomobil, nastala je le materialna škoda

27.01.2021 ob 8:40  

Danes ob 8. uri je izven naselja Banovci, v občini Veržej, prišlo do trka vlaka in osebnega vozila.

"Zaradi izrednega dogodka in posledično zaprte proge bo med postajama Ljutomer in Murska Sobota za vlaka št: 2500 (odhod iz Ljutomera ob 8.27) in 2501(odhod iz Murske Sobote ob 9.45), organiziran nadomestni prevoz. Nadomestni avtobusi bodo na omenjeni relaciji vozili tudi namesto vlaka št: 640 (odhod iz Ljutomer mesta ob 10.27). Zaradi nadomestnih prevozov lahko prihaja do zamud," so kot izredno obvestilo objavile Slovenske železnice.

"Ob 8.00 je na železniškem prehodu pri naselju Veržej vlak trčil v osebno vozilo. Poškodovanih ni bilo, nastala je le materialna škoda. Posredovali so gasilci PGD Ljutomer, služba Nujne medicinske pomoči in policija. Gasilci so izvajali požarno varovanje ter pomagali policiji pri usmerjanju prometa," navaja Uprava Republike Slovenije za zaščito in reševanje.

Vir: SPIN

Zaradi bleščanja sonca spregledala vlak

"Danes, okrog 8.00, smo bili policisti obveščeni o prometni nesreči med vlakom in osebnim avtomobilom izven naselja Veržej. Z ogledom kraja prometne nesreče je bilo ugotovljeno, da se je voznica osebnega avtomobila peljala iz smeri Veržeja proti Krapju. Ko se je pripeljala do železniškega prehoda s polzapornicami, ki so bile v času nesreče spuščene, je zaradi bleščanja sonca spregledala vlak, ki je pripeljal iz smeri Murske Sobote.

Voznica je kljub zaviranju, zaradi spolzkega vozišča, s sprednjim delom vozila zapeljala na tirnice, kjer je v vozilo trčil vlak. V nesreči ni bil nihče telesno poškodovan," so sporočili s Policijske uprave Murska Sobota.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.02.2022 ob 15:38 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.