https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

GLOBALNO

Današnja polna luna bo vzbujala čudne občutke in fizično utrujenost

28.01.2021 ob 9:00  

Danes, 28. januarja, bo ob 20.16 nastopila polna luna - ščip, ki lahko marsikomu v prihajajočih dneh vzbuja raznorazne "čudne" občutke in fizično utrujenost.


V času polne lune smo bolj občutljivi in prehitro reagiramo na dražljaje iz okolja. Ljudje smo bolj razdražljivi, kar lahko izzove tudi težave v odnosih. Ob polni luni smo tudi bolj nepazljivi, kar pa lahko izzove težave v prometu in nesreče z raznimi stroji.

Kaj nam tokrat prinaša polna luna?

Planeti so trenutno postavljeni tako, da sporočajo, da smo v fazi prehoda. Prehod iz enega prepričanja v nekaj popolnoma novega. Ta prehod se lahko odraža v fizičnem stanju telesa (utrujenost, nespečnost, glavoboli, nagla budnost ali lahkotnost). Tudi stiskanje v prsih je lahko s tem povezano. Pojavi se kar naenkrat, sporoča nam, da je v notranjosti veliko bolečine iz nekih preteklih izkušenj, pa tudi strah pred razočaranjem.
Zelo pomembna je pozitivna naravnanost misli in dejanj, pa seveda aktivno čutenje in ravnati se po svoji intuiciji.

Planeti stojijo trenutno na stopinjah, ki govorijo o prebujanju pomladi, a ta se kaže znotraj nas, znotraj naših misli, kot da vesolje želi spodbuditi novosti glede na pretekla dogajanja. To je zelo pomemben del v naslednjih dvajsetih dnevih.

Vsakodnevno se nam dogaja zelo veliko stvari, pojav polne lune pa nam lahko vse skupaj še oteži. Velikokrat različna čustva "požremo" in gremo s svojim tempom življenja naprej. Ampak, s tem kopičimo negativne občutke v sebi, kar pa posledično vodi do še bolj neprijetnega občutja.

Nasvet

Življenje vam preko občutkov sporoča, kaj se še skriva v vas in čemu bo treba dati pozornost. Ni kriva luna, da se tako počutite, to so vaši občutki, ki jih čez mesec pridno potiskate vase, sile polne lune pa, kot plima dvigne vaše notranje vsebine na kopno. Ob današnji polni luni se očistite negativnih energij, ki jih imate v sebi. Vzamite list papirja in zapišete vse svoje misli, vse kar vas jezi ali žalosti. To vajo lahko izvajate po potrebi, tudi vsak dan.

Vir: sensa.si

Foto: Pixabay

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.01.2021 ob 9:44 pop gost

      većjo bedarijo ne veste napisati? če to kdo do sedaj ni vedel, je normalno živel. zdaj ko ve vaše norije, se mu bo mešalo, kot da ni dovolj korona krize. res znati doliti bencin na ogenj.

      9 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      28.01.2021 ob 11:01 kar en gost

      Me prav zanima kaj bo to noč JJ twitnil glede na položaj lune.

      10 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      28.01.2021 ob 12:02 gost

      pomurec je postal hujši od sobotašinfoja..še hujši od pop tv in slo1 ...rumeno rdeči da ti gre na bruhanje

      11 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      28.01.2021 ob 12:07 luna--luna gost

      Dokazano, da luna vpliva na nekatere ljudi, ste kdaj slišali za plimovanje morja? Nekateri so pa pod vplivom lune tudi, ko ta ni polna........se vidi po komentarjih.

      14 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      28.01.2021 ob 12:58 GOST gost

      TVITNO JE ON TVOJOJ ZENI LEVAKAN BOLE SLABO STOJI TROTEL

      8 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      28.01.2021 ob 13:20 gost

      Lali na tebe redno vpliva saj že počasi vidiš BELE MIŠI.Na podstrešju nimaš nobenega reda.Pod urgentno se spravi na neko psihiatrijo pa naj ti napišejo tablete ,ker si jih potreben. Pod vplivom lune si ko ni polna.Drugače pa si pod RDEČIM VPLIVOM.Brž po napotnico,da ne bo prepozno.

      11 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      28.01.2021 ob 13:28 gost

      Naša nesposobna vlada ne potrebuje polne lune. Ker je že itak pod vplivom cejla Slovenija enin in edinim diktatorjem. Tviteraš, Janezu grozne, diktaturju,,malin adekun,,

      8 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      28.01.2021 ob 13:56 Đe je ba zapelo gost

      Smejmo se, saj samo nebuloze norčkov z levice omogočajo stabilno duševno zdravje, saj drugače je pa čas korone.

      8 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      01.02.2022 ob 16:05 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.