https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Pod Lendavskim gradom sanirajo plazišče

20.02.2021 ob 16:57  

V občini Lendava so že konec minulega leta pristopila k ureditvi hudournika in sanaciji plazišča pod Lendavskim gradom na območju poti Čontoš.

Dobrih 91 tisoč evrov vredna investicija bo predvidoma zaključena do konca marca 2021, s sanacijo plazišča pa bo urejena tudi pešpot, ki bo povezovala staro mestno jedro Lendave z Lendavskimi goricami.

"V okviru sanacije plazišča bo zgrajen 46 metrov dolg in 2,5 metra visok podporni zid, padavinske vode iz zgornjega dela Gregorčičeve ulice bodo speljane v 306 metrov dolge hudourniške kanalete, ob trasi pa bodo izgrajeni tudi štirje usedalniki za umirjanje hudourniških voda," sporočajo iz lendavske občine.

Foto: Občina Lendava

Več fotografij v spodnji galeriji… 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      20.02.2021 ob 17:05 gost

      Bravo Lendava zelo lepo majhno mesto.

      9 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      20.02.2021 ob 19:17 Hope gost

      Scam scam everywhere but its trust worthy website to work on and receive payment on daily bases. No instant cash involved to start, just join and earn to your time and will. For more detail visit........ https://bit.ly/39JrDqt

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      21.02.2021 ob 7:06 troh gost

      marsikaj bi trebalo v tem mestu. občina ima na strani da ji lahko damo predloge e čemu če nikogar ne jebe! sama se naj jebe potem!

      5 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.