https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Vlada razrešila Slavinca, imenovana nova članica sveta zavoda soboške bolnišnice

18.02.2021 ob 9:38  

Vlada je razrešila in imenovala predstavnika ustanovitelja v Svetu javnega zdravstvenega zavoda Splošne bolnišnice Murska Sobota.


Vlada je na včerajšnji redni seji v Svetu javnega zdravstvenega zavoda Splošne bolnišnice Murska Sobota razrešila dosedanjega član prof. dr. Mitjo Slavinca. Do izteka mandata sveta zavoda, torej do 21. septembra 2021, je v svet Splošne bolnišnice Murska Sobota za predstavnika ustanovitelja imenovala Gyöngyi Kercsmár, ki prihaja iz kvote SMC.

Kot smo že poročali, je Slavinec bil imenovan za državnega sekretarja na ministrstvu za izobraževanje in zaradi nezdružljivosti funkcij ne more biti član sveta. 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      18.02.2021 ob 12:38 gost

      Gyöngyi Kercsmár (Kerčmar) a si tista, ki si včasih bila v ZKJ ?

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      18.02.2021 ob 13:41 gost gost

      To je nej vlada, je pokvarjena banda, ki dela kar hoče. Sramota za državo. Te pa, ki so zdaj v parlamenti nagnati za vse večne čase, ka vse narod voli- beda.

      10 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.