https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Mati vinjena, v avtomobilu jokajoča hči

23.02.2021 ob 11:35  

Včeraj ob 22.29 so policisti prejeli prijavo občanke, da se na cesti med Mursko Soboto in Noršinci v osebnem avtomobilu joče deklica, voznica osebnega avtomobila pa je pod vplivom alkohola in se z vozilom noče umakniti s ceste.

Na kraju je bilo ugotovljeno, da je bila voznica osebnega avtomobila pod močnim vplivom alkohola, katera ni želela sodelovati v postopku in se je nedostojno vedla do policistov. Odrejen ji je bil preizkus alkoholiziranosti, katerega ni opravila po navodilih, zato ji je bil odrejen strokovni pregled, katerega pa je odločno odklonila.

V vozilu je bila tudi hčerka, mlajša mladoletnica. Na kraj je bil poklican sorodnik, ki je obe odpeljal domov. Zoper voznico sledi obdolžilni predlog, so sporočili s Policijske uprave Murska Sobota.

Za volan le trezni

Policisti vse udeležence v cestnem prometu ponovno pozivajo, naj za volan sedejo le trezni. Še posebej odgovorno naj ravnajo pri udeležbi otrok v vozilu. Če bodo uživali alkoholne pijače, naj se ne odločajo za vožnjo v cestnem prometu, vozilo naj vozi oseba, ki ni uživala alkoholnih pijač, ali pa se odločijo za uporabo javnih prevoznih sredstev.

* Fotografija je simbolična - Pixabay

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      23.02.2021 ob 15:10 gost

      Tak kak počivausek keri na štajari pije vodo.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      01.02.2022 ob 16:30 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.