https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Znan je novi direktor soboške bolnišnice

23.02.2021 ob 18:00  

Svet zavoda Splošne bolnišnice Murska Sobota je danes izbral Daniela Grabarja za novega direktorja bolnišnice, ki ga mora potrditi še vlada. Zanj je glasovalo vseh devet članov sveta. 


Na razpis za direktorja Splošne bolnišnice Murska Sobota sta se prijavila dva kandidata.

Sedanji direktor Bojan Korošec, ki mu mandat poteče aprila, je že pred časom napovedal, da ne bo več kandidiral in da odhaja v pokoj.

Soglasno imenovali Daniela Grabarja

Za direktorski stolček sta se potegovala predstojnik očesnega oddelka soboške bolnišnice Satar Baghrizabehi in strokovni direktor soboške bolnišnice Daniel Grabar.

Foto: arhiv Pomurec.com

Predsednica sveta Suzana Šuklar je po seji povedala, da je člane sveta prepričala predvsem njegova vizija razvoja bolnišnice in tudi njegovo dosedanje delo kot strokovnega direktorja.

Grabar je po izvoliti povedal, da trenutni čas zahteva veliko energije in zavzetosti, sploh pri vodenju bolnišnice. »Z delom, sploh v zadnjem času, smo dokazali, da znamo in zmoremo, da se želimo povezovati in še naprej biti bolnišnica, ki je ne samo tukaj in opravlja svoje delo, ampak je tudi zgled marsikomu drugemu. S skupnimi močmi želimo nadaljevati in intenzivirati delo ter biti kos vsem izzivom, ki so v teh časih pred nami,« je dejal Grabar.

Z 21 leti vodenja strokovnega dela v bolnišnici dobro poznam bolnišnico, vem, kaj zmoremo in lahko naredimo, tudi vse slabosti, tako da je to ena od prednosti, seveda pa so izzivi vsak dan novi in jim moramo biti kos,« je povedal Grabar in dodal, da pričakuje veliko nalog, ki jih bo treba sproti in zavzeto reševati, pri čemer je prepričan, da bodo z dobro podporo sodelavcev to zmogli ter da bodo dobra in zgledna bolnišnica.

Prim. asist. Daniel Grabar, dr. med., specialist anesteziologije z reanimatologijo, bo nastopil mandat maja, njegovo imenovanje mora potrditi še vlada, so sporočili s soboške bolnišnice.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      23.02.2021 ob 18:26 gost

      Isto sranje samo druga slika.

      12 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      23.02.2021 ob 19:39 gost

      Pa gremo zopet po stari že videni poti.

      11 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      23.02.2021 ob 20:33 slavcjo gost

      Cestitke vodstvo, vsi zaposlwni, dr. Grabar!

      2 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      23.02.2021 ob 20:38 sestramed gost

      Pokljukar minister, Grabar direktor

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      23.02.2021 ob 21:09 2021 gost

      Jako dosti je imel za povedati Dejan, ka bi on sedaj vse naredil in tudi nasveti vladi in novemu ministri, ka morajo delati in kako. Gledal je kak preplašena srna, ampak je dajal vides človeka, da samo on vse zna in nihče nič. Ko so pa levičarji bili na oblasti pa nič od nič,....razen za sprotno izplačevanje mesečnih plač v javnem sektorju vse ostalo je pa stalo in tudi vse zastarelo.

      9 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      23.02.2021 ob 22:03 Jh gost

      Isto stanje kot predhodnik

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      24.02.2021 ob 9:23 gost

      Kovid oddelke zapirajo. Puklasti se pa spogleduje z tretjim valom. Edini debil na svetu. Kajti preostale vlade se brigajo za čim vec cepiva in za pripravo na turizem. Hrvati imajo vsak dan okrog 70 okuženih. Mi kisi je edini v svetu pišemo zraven pa 1000. S tem dokazujejo kako so nesposobni, neodgovorni, nedelavni, tiranija, diktatura.

      5 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        24.02.2021 ob 18:49 gost

        Za take madaje kak si tij cepiva NEMA!!! Zgini v mukah ,pa to tudi boš!!!!!!!!!--majmun!--debil

        2 0 Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      24.02.2021 ob 11:20 sonjakolic gost

      sonjakolic Lahko kritiziramo.. kot Slovenci znamo, a treba je povedati, to bolnico, ki je imela najvec kovid bolnikov v Sloveniji, je to vodstvo odlicno vodilo!! Le tako naprej, za Pomurce!

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      24.02.2021 ob 16:26 ropoša d gost

      Kak se selijo En fotelj se ne ohladi ga že segrevle drugi in to tako ide leta in leta .Tako so že kak rodbina .

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      24.02.2021 ob 19:00 gost

      gost 9:23 z posrano meklo se dol streli , ker za drugo z prazno glavo itak NISI.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.