https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

V Masterchefu tudi Pomurec Damijan Stingl

24.02.2021 ob 11:00  

Na televizijske zaslone se vrača kuharski šov Masterchef Slovenija. Ustvarjalci oddaje so predstavili letošnjih šestnajst tekmovalcev, med njimi je tudi en tekmovalec iz Pomurja.

47-letni Damijan Stingl prihaja iz Podgorja v občini Apače. V prestavitvi je povedal, da se je s kuhalnico prvič srečal, ko je mami pomagal pri pripravi krompirjevih svaljkov. Za kuhanje sta ga navdihnili mama in babica, malo pa je tudi samouk.

Foto: Ana Gregorič (24ur.com)

Njegova mojstrovina so jedi na žlico, kot specialitete, za katere upa priseči, da bi sezule tudi sodnike je tako navedel segedin, pasulj, bograč in golaž.

Svoj stil kuhanja pa je opisal kot eksperimentalen, ob čemer še vedno nianso okusa drži klasika, s pridihom nečesa, kar naredi jed pestro in še vedno okusno.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      24.02.2021 ob 13:41 Hope gost

      Leta 2021 me je šef odpustil in sem bil nekaj mesecev brez zaposlitve, potem pa mi je prijatelj povedal, da moram na tej strani opraviti delo. V roku enega meseca lahko zaslužim lep paket. Za več podrobnosti obiščite .......---> https://bit.ly/3bxXOKU

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      24.02.2021 ob 13:58 Zuza gost

      Po sliki sodeč jede rad, a. Kuha tudi tako dobro?

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      24.02.2021 ob 16:23 korotaj gost

      Podgorje ni v Pomurjo nikoli bilo in ne bo

      8 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        24.02.2021 ob 19:40 Gregor gost

        Malo se pozanimaj prej kje je podgorje pa potem piši take bedarije... Geografija sedi 1..

        7 1 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      24.02.2021 ob 23:30 vinkomegla... gost

      BUDALE...

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.