https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

V Pomurju iščejo natakarja, radiologa in kamnoseka

26.02.2021 ob 6:00  

Tudi v tem tednu smo za vas poiskali nekaj aktualnih prostih delovnih mest v Pomurju.

 

SPLOŠNA BOLNIŠNICA MURSKA SOBOTA išče RADIOLOŠKEGA INŽENIRJA  - PRIPRAVNIKA. Izbrani kandidat bo opravljal naloge po programu pripravništva. Kandidat mora imeti zaključeno visokošolsko izobrazbo 1.stopnje, smeri, Medicinska diagnostična in terapevtska tehnologija. Delovne izkušnje niso zahtevane. Zaposlitev je za določen čas, prijave pošljite po pošti do 5. marca.

Gostinstvo in turizem Šinkec d.o.o. iz Moravskih Toplic zaposli NATAKARJA. Zaposleni bo stregel hrano in pijačo, vodil evidenco o zalogah in naročal blago. Zahtevana je srednješolska izobrazba in dve leti izkušenj. Delo je za nedoločen čas. Kandidati naj pošljejo vloge po e-pošti ali pokličejo za razgovor do 11. marca.

MESTNA OBČINA MURSKA SOBOTA zaposli STROKOVNEGA SODELAVCA (ZA PODROČJE INFORMATIKE IN DIGITALIZACIJE). Njegove naloge bodo med drugim zagotavljanje delovanja strežnikov in omrežij, operacijskih sistemov ter aplikacij, skrbništvo informacijskih sistemov in planiranje razvoja informatike. Zahtevana je visokošolska izobrazba 1.stopnje in tri leta delovnih izkušenj. Celotno besedilo javne objave je objavljeno na spletni strani Mestne občine Murska Sobota. Delo je za nedoločen čas, kandidati pa naj pošljejo prijave po pošti ali e-pošti do 4. marca.

MESTNA OBČINA MURSKA SOBOTA pa išče tudi STROKOVNEGA SODELAVCA (ZA ARHIV). Med njegovimi nalogami bodo med drugimi tufi urejanje dokumentarnega in arhivskega gradiva ter posredovanje informacij in dokumentov uporabnikom. Zahtevana je srednješolska izobrazba in 6 mesecev delovnih izkušenj. Celotno besedilo javne objave je objavljeno na spletni strani Mestne občine Murska Sobota. Delo je za nedoločen čas, kandidati naj pošljejo prijave po pošti ali e-pošti do 4. marca.

ELEKTROSERVIS, ALEKSANDER MIKLOŠIČ S.P. iz Beltincev išče ELEKTROMONTERJA. Med njegovimi nalogami bodo izvedba elektroinstalacij montaža in popravila el. strojev in naprav. Zahtevana je srednja strokovna izobrazba, smeri Elektrotehnika in energetika in eno leto delovnih izkušenj. Delo je za določen čas. Kandidati naj pošljejo prijave po e-pošti ali pokličejo za razgovor do 26. marca.

STEKLARSTVO FRAMA d.o.o. Beltinci zaposli STEKLARSKEGA DELAVCA. Med njegovimi nalogami bodo opravljanje steklarskih del v proizvodnji in pomožna dela. Zahtevana je srednješolska izobrazba, delovne izkušnje niso potrebne. Zaposlitev je za določen čas. Kandidati naj pošljejo vloge po e-pošti do 11. marca.

KAMNOSEŠTVO BUNDERLA ŠTEFAN BUNDERLA, S.P. zaposli KAMNOSEKA. Delo bo opravljal v delavnici in na terenu. Delo je za določen čas. Kandidati naj pošljejo prijave po pošti ali e-pošti, pokličejo za razgovor ali se prijavijo preko spletne strani delodajalca do 25. marca.

PANVITA, AGROMERKUR - proizvodnja perutninskega mesa, d.o.o. zaposli PROIZVODNO-SKLADIŠČNEGA DELAVCA na farmi nesnic v Gornjih Petrovcih. Med njegovimi nalogami bodo priprava objektov, krmljenje in kontrola napajanja. Kandidat mora imeti vozniški dovoljenji B in F kategorije. Delo je za določen čas, okvirno plačilo pa 1024 evrov. Kandidati naj pošljejo vloge po pošti, e-pošti ali pokličejo za razgovor do 5. marca.

Podrobnosti izbranih prostih delovnih mest in ostala prosta delovna mesta si lahko ogledate TUKAJ.

Fotografije so simbolične: Pixabay.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      26.02.2021 ob 8:09 gost

      Na kubike jih mam na borzi saj do oštarije zaprte in do še do 1 junija doktori in vlada pa nas zapirajo kot ovce ka8

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      26.02.2021 ob 8:50 kilonja gost

      Ameriška vojska je po odobritvi predsednika ZDA Joeja Bidna izvedla zračni napad na vzhodu Sirije. Kot je sporočilo ameriško obrambno ministrstvo, so bile tarča milice, ki imajo podporo Irana. Umrlo naj bi najmanj 17 ljudi. Jaz sem napovedal da bodo DEMON - krati začeli s širjenjem demokracije s puško v roki, pol leta po prisegi Bidna. Se opravičujem za zmoto .

      8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        27.02.2021 ob 14:29 Lendavski nadvojvoda(original) gost

        Ja,ni razlike med njimi,demokrati in republikanci,je isto amerigo sranje,črnčuga socialna eli masten mehiški podganjšček eli lopovski bejli ....isto....hvala usodi ,nisem Gringo,nisem lopovski brezobziren protestant.

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      26.02.2021 ob 14:00 salamander gost

      Đurov bo verjetno zaposlen kot strokovni sodelavec za arhiv saj je v Mariboru dobil brco za MOMS pa bo dober bo šerif uredil delovno mesto 100 °%

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      26.02.2021 ob 14:56 Hope gost

      Vsak mesec na spletu zaslužim več kot 86.500 ameriških dolarjev z zelo preprostim spletnim delom od doma. S tem v svojem krajšem delovnem času sem lahko prihranil toliko, da sem si v nekaj mesecih kupil nov avto. To je tako nenavadno enostavno, da bi morali vsi poskusiti. Danes začnite z dolarji po spletu, tako da sledite navodilom na tej spletni strani == >> https://bit.ly/3kygzlG

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      26.02.2021 ob 14:59 Today gost

      Vsak mesec na spletu zaslužim več kot 86.500 ameriških dolarjev z zelo preprostim spletnim delom od doma. S tem v svojem krajšem delovnem času sem lahko prihranil toliko, da sem si v nekaj mesecih kupil nov avto. To je tako nenavadno enostavno, da bi morali vsi poskusiti. Danes začnite z dolarji po spletu, tako da sledite navodilom na tej spletni strani == >> https://bit.ly/3kygzlG

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      27.02.2021 ob 10:52 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      Iden za na kamen klesati,Ivani Komunisti zašenki....

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      27.02.2021 ob 14:10 KELNARA gost

      ka de asfalt pred oštarijuf prau, pa mačehe pulejvau.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.