https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Pomurski policisti odkrili ukradeno vozilo

26.02.2021 ob 9:03  

Pomurski policisti so včeraj v sklopu izvajanja izravnalnih ukrepov kontrolirali voznika tovornega vozila, na katerem so odkrili ukradeno vozilo.

Policisti Policijske postaje za izravnalne ukrepe M. Sobota so včeraj malo po 21. uri na avtocesti A5, počivališču BS Petrol - sever M. Sobota, v sklopu izvajanja izravnalnih ukrepov kontrolirali voznika tovornega vozila, registrskih oznak Litve, kateri je imel na tovornem vozilu naloženih osem osebnih avtomobilov.

Pri kontroli vozil in listin je bilo ugotovljeno, da je bil naložen osebni avtomobil Toyota Yaris 12. februarja letos odtujen v Italiji. Vozilo je bilo zaseženo. Vozniku, državljanu Litve je bila odvzeta prostost in izpeljan postopek. Po posvetu s pristojnim tožilcem ODT M. Sobota bo sledilo poročilo po redni poti. Vozilo pa bo vrnjeno zakonitemu lastniku v Italijo.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      27.02.2021 ob 10:49 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      Samo ednu je,takšen vzhod,pa naš Balkan tüdi,recimo lopovske Lajbeke,se razmi Hrvatija je tou,mlátiti v kletáj pulicijskij,kak negda,nede škode,samu mlátiti.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      01.02.2022 ob 15:16 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.