https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Atletska steza pri DOŠ I Lendava odprta za vse občane

01.03.2021 ob 6:05  

V Občini Lendava si prizadevajo, da bi čim več občank in občanov vzpodbudili k aktivnemu načinu življenja, športnim navdušencem pa omogočili čim boljše pogoje za vadbo in večjo dostopnost do športne infrastrukture.

Tako so od petka, 26. februarja, naprej vrata atletske steze v športnem parku pri Dvojezični osnovni šoli I Lendava odprta tudi v popoldanskih urah, med vikendi in prazniki, so sporočili na spletni strani Občine Lendava.

Ob tem so vse uporabnike, ki bodo uporabljali atletsko stezo pozvali, da spoštujejo hišni red športnega objekta, ki je javno objavljen na oglasni deski pri vhodu.

Foto: lendava.si

Tiste, ki potrebujejo še nekaj motivacije, preden obujejo športne čevlje, pa obveščajo, da v društvu Gibko od ponedeljka, 1. marca 2021, začnejo z aktivnostmi, s katerimi želijo čim več ljudi vzpodbuditi h gibanju in s tem dvigniti nivo produktivnosti in zdravja. Več informacij o projektu in dogodkih je dostopnih na spletni strani društva.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.03.2021 ob 6:45 Milan gost

      Kmalu bodo Brazilci okupirali igrišče in stezo, me prav zanima kdo bo potem prevzel odgovornost. Loverboj morda? Al pa presvetli Ivek morda? Ta atletska steza je bila z namenom plačljiva.

      10 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        01.03.2021 ob 8:53 Fizkultura gost

        Milan, ti si Brazilec. Če bi imel otroka, ne bi blebetal, ampak se veselil, da lahko gre otrok s prijatelji in z žogo na igrišče. Igrišče pri šoli smo zgradili davkoplačevalci, naj bo dostopno za občane in mladino, zvečer pa ga naj zaprejo.

        9 11 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      01.03.2021 ob 20:13 biser gost

      trije biseri lendafske občine-za bruhat. je pa že to zgrešeno da so vrata prisotna tako da o zapiranju sploh ne bi

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      01.03.2021 ob 21:53 Arni gost

      Zdaj so komaj naredili igrišče? Niso ga začeli delat pred tremi letami?

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      04.03.2021 ob 16:31 gost

      Častni krog bojo tekli najbolj pametni Vogri . df ,čergoli , risto kubura in njim podobni idioti.V tem krogu se bojo nekateri izgubili drugi pa odstopili.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.