https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KRONIKA

Mati otroka, ki je padel iz stanovanjskega bloka, osumljena zanemarjanja

03.03.2021 ob 7:02  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali dve prometni nesreči. Žal se je ena končala s smrtnim izidom. Obravnavanih je bilo še pet primerov povoženja divjadi. Poleg tega je bilo obravnavanih šest kaznivih dejanj in ena kršitev javnega reda.

Okrog 17. ure je prišlo do prometne nesreče v naselju Čentiba, ko je voznik osebnega avtomobila trčil v 59-letno peško, ki je hodila po desnem robu vozišča. Peška je med prevozom v bolnišnico umrla. Poleg peške je hodil še njen partner, kateri pa v nesreči ni bil poškodovan.

S področja kriminalitete so soboški policisti obravnavali tatvino nafte iz parkiranega tovornega vozila in tri kazniva dejanja zloraba bančne kartice.  V naselju Precetinci je bil obravnavan vlom v nenaseljeno stanovanjsko hišo.

Malo pred 9. uro so bili obveščeni da je iz stanovanjskega bloka v Lendavi padel otrok. Ugotovljeno, da je skozi odprto okno v 3. nadstropju padel 3-letni otrok, kateri je bil odpeljan v bolnišnico. Po izjavi zdravnika naj bi bil otrok lažje telesno poškodovan. Mati je otroka pustila samega brez nadzorstva v stanovanju. Osumljena je kaznivega dejanja zanemarjanja mladoletne osebe.

Javni red je bil kršen enkrat v zasebnih prostorih. 

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Murska Sobota in Ljutomer.

*Fotografije so simbolične.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.