https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Obiski v soboški bolnišnici ostajajo prepovedani

03.03.2021 ob 13:27  

V Splošni bolnišnici Murska Sobota bodo začeli postopno izvajati vse aktivnosti, ki so bile zaradi širjenja novega koronavirusa in epidemije covida-19 ustavljene. Vse paciente in njihove svojce ob tem pozivajo, naj dosledno upoštevajo ukrepe za zajezitev okužb, da jih ne bi vnesli v bolnišnico. Zato tudi obiski za zdaj ostajajo prepovedani, sporočajo iz soboške bolnišnice.

»Zavedamo se težkih razmer in želje svojcev, da bi obiskali svoje bližnje, vendar epidemija še vedno traja in na žalost to ni mogoče, saj bi se lahko virus usodno razširil med bolniki in zaposlenimi. Zato vas prosimo za razumevanje in potrpljenje,« so zapisali v sporočilu za javnost.

Prepoved velja za obiske vseh bolnikov, razen obiskov na ginekološko-porodniškem in otroškem oddelku ter obiske iz pietetnih razlogov, kjer so obiski omejeni na eno zdravo osebo na dan za največ 15 minut. Prepovedani so tudi poslovni obiski.

Naročila in informacije o zdravstvenem stanju hospitaliziranih pacientov so možne samo na javno objavljenih telefonskih številkah.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.03.2021 ob 15:01 Flis gost

      To njim je v interesu. Zato pa jim bolniki umirajo. V dveh tednih so polni ran in vode. Medicinske sestre vode ne odvajajo. Pacienti bruhajo in ne jedo. Pa jim noben ne pomaga. Najbolj se pazite tistega Balkanca na infekciji, ki delujejo bolj v stilu Auschwitza kot pa nekega sodobnega medicinca.

      5 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      03.03.2021 ob 15:21 Hope gost

      V tem mesecu sem do zdaj zaslužil 84 8254 USD in delam na spletu in sem redni študent. Uporabljam spletno poslovno priložnost, za katero sem slišal in sem tako dobro zaslužil. Je zelo uporabniku prijazen in prav vesel sem, da sem zvedel za to. Tukaj je tisto, kar počnem za več informacij, preprosto odprite to povezavo ..... >>> https://bit.ly/3rgMKrL

      1 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      03.03.2021 ob 15:24 Risto Kubura gost

      Moj kurac si ti zaslužil, lopov, lopovski. Večji lopov si od puklastega, smrdečega janoša!!!!!!

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      03.03.2021 ob 15:27 Čergoli gost

      Moj kurac si ti zaslužil, lopov, lopovski. Večji lopov si od puklastega, smrdečega janoša!!!!!!

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      03.03.2021 ob 19:34 JJ2020 gost

      PAMETNO

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      04.03.2021 ob 6:39 Hope gost

      I am making 10,000 Dollars at home own laptop .Just do work online 2 to 4 hour properly. so i make my family happy and u can do Check it out what i do… ……https://bit.ly/39JrDqt

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.