https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Večnamenska športna dvorana v Gornji Radgoni že dobiva svojo podobo

09.03.2021 ob 6:00  

Kljub epidemiji in z njo povezanimi ukrepi, gradbena dela na večnamenski športni dvorani pri OŠ Gornja Radgona potekajo nemoteno, dvorana tako te dni že dobiva svojo podobo.

Dela, tako na stari, kakor novi telovadnici, potekajo vzporedno in po terminskem planu, so zapisali na Facebook strani Občine Gornja Radgona. Stara telovadnica je z betonsko ploščo že razdeljena na dve etaži, ruši se obstoječi strop in izvaja opaž za stropno ploščo.

Na prehodu iz stare telovadnice v novi del so že zgrajene tribune. Na betonski plošči nove dvorane se je v mesecu januarju začela postavitev kovinske konstrukcije, izvaja pa se tudi meteorna kanalizacija.

Foto: Občina Gornja Radgona

Občina Gornja Radgona vodi vse postopke izvedbe javnega naročila za opremo dvorane, ves čas pa se iščejo še dodatne možnosti črpanja sredstev iz naslova različnih razpisov, so še zapisali.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      18.03.2021 ob 19:27 En bedast fzbaler gost

      Ste najbolj zaostala regija v Sloveniji, pa namesto fabrik in podjetij raje gradite štadion. Raje brcate žogo kot delate.

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.