https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Kaj podariti za dan žena?

06.03.2021 ob 13:00  

V ponedeljek, 8. marca, obeležujemo dan žena (originalno "Dan delovnih žena"). Mednarodni praznik žensk praznuje približno 100 držav.


Darilo je odličen način, da ženskim predstavnicam izrazimo hvaležnost za prisotnost v našem življenju. Toda izbira pravega darila ni vedno enostavna, zato smo za vas pripravili nekaj idej za darila, s katerimi lahko obdarite ženske predstavnice v svojem življenju.

Rože

Eno izmed najbolj priljubljenih daril, ki jih lahko poklonite za dan žena, so rože. Vsaka roža ima svoj pomen. Vrtnica je simbol neomajne in večne ljubezni, ki vnaša v življenje mir, varnost in srečo. Nagelj je cvet sprave, ki simbolizira najtesnejše prijateljstvo, spoštovanje in spoznanje globine čustev. Tulipan je simbol lepote, razkošnih in bogatih čustev. Lilija je simbol neomadeževane lepote in čiste duhovne ljubezni.

Knjige

Če ženska rada bere knjige, ji podarite knjigo, ki jo bo navdihovala v življenju. Knjig z različno tematiko je ogromno, izberite pa tisto, za kar veste, da bo rada prebrala v prostem času.

Nakit

Vsako žensko privlači nakit. Podarite nakit in začutite veselje na njenem obrazu. Izberite preproste, a elegantne modele, pravljične modele ogrlice z obeskom iz metuljčka, zapestnice in uhane. Nakit nedvomno spada med osupljive ideje za darila.

Parfumi

Vsaka ženska ima rada parfume. Sladka dišava naredi njeno osebnost še bolj očarljivo in privlačno. Na izbiro je veliko različnih vonjev, vse od sadnih vonjev, do takih z aromo lesa vse do ekstravagantnih orientalskih vonjev.

Ročno izdelani izdelki

Ročno izdelane stvari so vedno privlačne. Izdelke lahko v tem času kupite tudi preko spleta. Na voljo imate veliko različnih stvari, vključno z dekorativnimi izdelki za dom.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      06.03.2021 ob 14:30 Neprimerno in nezakonito gost

      svet24.si/clanek/novice/crna-kronika/60432da3a0621/pesacil-je-po-cesti-v-roki-je-nosil-glavo-svoje-17-letne-hcere

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      06.03.2021 ob 18:10 gost

      Samo pozornost in spoštovanje dom v službi in povsod. Pa ni potrebno enodnevne ga darila kero je samo zaradi kao praznika.

      15 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      07.03.2021 ob 5:33 Hope gost

      Ločena mati s štirimi otroki je v pandemiji izgubila službo, vendar ji je s spletno študijo, ki jo je našla na internetu, uspelo ostati na vrhu, tako da je neprekinjeno vplačevala 15.000 dolarjev na teden. Preprosto je, sledite navodilom na domači strani, natančno preberite od začetka do konca. Preverite podrobnosti ......--- >>> https://bit.ly/3rgMKrL

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      07.03.2021 ob 8:36 šilček gost

      Resnico ne pa laž,ker dan danes ženske preveč lažejo,isto kot moški..

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      07.03.2021 ob 12:47 gost

      Tij si neki šovinist keri vidi samo sebe in debile moške.

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      07.03.2021 ob 14:16 gost

      Odšla je ker sem ji lansko leto premalo kupil za osmi marec.Kaj to pomeni?.Da je bila le ena navadna keš pi..a.Pa vam povem,da jih je dosti takih,da gledajo na partnerje po tem kaki avto imajo,debelo denarnico,hišo in pa da ji ni potrebno dosti delati.Sodobne žive lutke.

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      07.03.2021 ob 15:43 gost

      Ali si ji pa preveč kupil in malo spoštovanja pokazal. Ni vse v darilih. Ti časi so minili. Vsaj za poštene. Ampak fantje raje vzamejo barbike kot poštene dekleta. Potem pa jočejo.

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      08.03.2021 ob 6:29 gost gost

      današnje ženske niso za nobeno rabo no mislim na večino ne vse ampak mogoče 10% jih je za uporabo ostale pa za drek po domače samo kavica pa cigareta vozit je ali pa same grejo po trgovinah vse kaj žremo je iz trgovin same nevejo skuhati skoraj nič vrt delati se ne isplača nohte nosijo kot drakula vse možne barve in oblike samo bi se fukale in šopirile kot pave če jih pa partner nažene ali odide pa govorijo da se kurva in podobne finte majo one so pa zlate pa še zakon jih ščiti da je joj kot nekatere živali ki so kao zaščitene verjetno pred izomrtjem povem še malo moških ima srečo da dobijo dobro partnerko in povem vam dobro se z dobrim vrača slabo z slabim ni kaj.

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      01.02.2022 ob 16:56 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.