https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Lendavi evropska sredstva za razširitev industrijsko poslovne cone

05.03.2021 ob 15:45  

Vladna služba za razvoj in evropsko kohezijsko politiko je odobrila evropska sredstva za projekt razširitve industrijsko-poslovne cone Lendava. Za 318.000 evrov vreden projekt, ki ga bo izvajala Občina Lendava, bo Evropski sklad za regionalni razvoj prispeval 193.000 evrov, so sporočili iz vladne službe.

Občina Lendava bo razširila in posodobila industrijsko poslovno cono, s čimer želi spodbuditi ekonomsko aktivnost na demografsko ogroženem območju z najvišjo stopnjo brezposelnosti v Sloveniji. Cilj projekta je zagotoviti nove površine v coni. Naložba obsega izgradnjo ceste s pripadajočo komunalno in prometno infrastrukturo.

Z izvedeno investicijo bodo zagotovljeni ustrezni pogoji mikro, malim in srednje velikim podjetjem za opravljanje poslovnih dejavnosti, kar bo prispevalo ustvarjanju novih delovnih mest in povečanju dodane vrednosti.

V sklopu projekta bo izdelana vlagateljska mapa za boljše informiranje, z novo pridobitvijo pa bo tudi regija dobila nove zmogljivosti, ki bodo spodbujale nadaljnji razvoj gospodarstva s poudarkom na zelenih delovnih mestih.

Foto: lendava.si

Naložba v poslovno industrijsko cono predvideva širitev oz. ustvarjanje novih površin na jugovzhodnem delu industrijske in poslovne cone s pripadajočo komunalno in prometno infrastrukturo; 232 metrov ceste in hodnika za pešce,  214 metrov meteorne in  141 metrov fekalne kanalizacije, 222 metrov vodovoda ter 230 metrov javne razsvetljave z 11 svetilkami.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      05.03.2021 ob 16:14 gost

      Samo širite pa Varaždin in cakovec zaposliti kere ste še Nej. Naši ljudje pa naj na borzi krepneju prli kak prijdeju v penzijo. Pa Nej ka ono neščejo iti delat vse posrance firme rajši zaposlijo jugovice kot domače ljudi. Zakaj le denar je spet v igri za jebi fabrike je jugovic manjšega stroška za debile delodajalce. V Lendavi je več registrskih tablic, Čk, Vž, kot Ms.

      15 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      05.03.2021 ob 17:16 gost

      pač turbaši

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      05.03.2021 ob 17:40 gost

      Marsal tvito se je na tviteri gor skuru. Nej je pa šo v Bruselj na zagovor kjer bi se lahko izpovedal svojo debilno diktatorsko vodenje države. Novakovi je rekel da dobi plačo od davkoplačevalcev od koga pa on dobi da 5 ur na dan tvita. Zato se pa država potaplja kot titanik. Pijan Simoniti keri ni šel na zagovor v Bruselj pa je spet z svojim izrazanjem pokazal kako debilno polpismen budalo je. Z svojim tvitom kroga je poslal v Bruselj. Ta dva debila polpismena sta spet naredila sramoto Slovencem v Evropi in svetu.

      10 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      05.03.2021 ob 17:42 gost

      Neverjetno kake ljudi imamo v vladi. Celi svet se spet z nas norčuje debili polpismeni pijanci.

      11 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      05.03.2021 ob 18:04 Karel K. gost

      Torej vlada Janeza Janše že poplačuje svoje volilce, katerih je v Prekmurju največ prav v Lendavski kotlini in simpatizerje Viktorja Orbana. To je zaskrbljujoče za nas Prekmurske Slovence. Janša pa dokazuje, da ni državotvoren in se samo bori za svoje preživetje na slovenskem in Evropskem poliitčnem prizorišču. Zdaj dokazuje, da so njegove besede o nacionalni suverenesto in skrbi za slovenski narod le puhla politikantska populistična propaganda. On je pripravljen prodati Slovenijo in slovenski narod vsakomur vsem sosedom, če mu ti laskajo in pihajo v njegove vetrnice. To kar dela ta človek zuares ni državotvorno. Seveda se mu pozna, da baje ima svoje genske korenina na Kosovu pri albanskem narodu, zato mu je malo mar za obstoj slovenskega naroda.

      13 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.03.2021 ob 18:58 gost

        TIJ si BUDALO BIL!!!!!!!!!!!!!!!!!!! in boš ostal ,dokler te Janševa politika ne zakoplje-----DEBIL!!!!!!!!!!!!!!

        5 8 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.03.2021 ob 19:29 Karel K. gost

        Pa dobro, će si ti budalo in debil potem tega na obešaj na veliki zvon. Dokler bodo obstajali takšni ljudje kateri navijajo eni za Janševo drugi pa za Kučanovo politiko, pač odvisno od katere imajo koristi, v tej državi ne bo nekega napredka in človeka dostojnega življenja. Države z demokratičnimi ureditvami se vodijo tako, da se nič ne spremeni, ne glede katere barve poliitčna elita pride na oblast. To pa je tako, ker so te ddržave urejene v skladu vladavine prava in so državne institucije, posebej pravosodjee neodvisne in obsodijo kateregakoli prestopnika iz politike ali državne uprave. Gospodarsko enakomerno razvijajo vse kraje in pokrajine ne glede kdo je tam glavni kar se tiče poliitčne opcije. Ta primer z Janšo in Lendavo pa je očiten, da Janša nagrajuje svoje volilce in glas madžarskega predstavnika v DZ za Janševo vlado. Seveda tega takšni debili in budale kot si ti ne razumejo.

        9 3 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.03.2021 ob 19:36 Karel K. gost

        Pa dobro, će si ti budalo in debil potem tega na obešaj na veliki zvon. Dokler bodo obstajali takšni ljudje kateri navijajo eni za Janševo drugi pa za Kučanovo politiko, pač odvisno od katere imajo koristi, v tej državi ne bo nekega napredka in človeka dostojnega življenja. Države z demokratičnimi ureditvami se vodijo tako, da se nič ne spremeni, ne glede katere barve poliitčna elita pride na oblast. To pa je tako, ker so te ddržave urejene v skladu vladavine prava in so državne institucije, posebej pravosodjee neodvisne in obsodijo kateregakoli prestopnika iz politike ali državne uprave. Gospodarsko enakomerno razvijajo vse kraje in pokrajine ne glede kdo je tam glavni kar se tiče poliitčne opcije. Ta primer z Janšo in Lendavo pa je očiten, da Janša nagrajuje svoje volilce in glas madžarskega predstavnika v DZ za Janševo vlado. Seveda tega takšni debili in budale kot si ti ne razumejo.

        6 3 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.03.2021 ob 14:12 Gost gost

        Ni čudno, da je v tej državi tako kot je...sobočanca moti svak lendavčan in obratno. Zamislite se bratje.

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      05.03.2021 ob 18:30 GORIČANEC gost

      SPET SAMO GRDE ZADEVE ,NIČ UPORABNEGA,NIČ DOSTOJNEGAO TEM PRELEPEM IN MIRNEM PREKMURJU.ZAKAJ RAZKOL ? NEK SAMO PISEJO ( posredujejo svoja stališča) PREK SVOJIH NESRAMNIH NADOMESTKOV. BODIMO SI DOBRI , SPOŠTUJMO SE! HVALA !

      11 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      05.03.2021 ob 19:00 gost

      Tukaj se oglašajo SAMI KRETENI ,DEBILI in ODPADNIKI!!!!!!!!!!!! FUJ banda

      6 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      05.03.2021 ob 19:12 gost gost

      Ja, tviterašovi odpadniki. Da bi vas še bole mel za norca, pa notri zapiro. Budale zaveden , skliznite s ten pokvarjencem nekam, brez vas debar mir. Tviteraša pa za vse večne čase poslati na hladno.

      9 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      05.03.2021 ob 19:46 gost

      Hi, hi ,hi samo lumpenproletariat pa socialneži so naj bole glasni , no, no , vsake veselice je enkrat konec.

      4 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      05.03.2021 ob 20:01 gost

      Bravo Ljudmila Novak ima edina v nsi,,, jajca,,, ka upa gnoji debili maršal tvituji povedati kar si zasluži. In to je daje debil na sposoben diktatu. Keri samo ve drek mešati in sramoto delati Slovencem.

      10 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      05.03.2021 ob 20:06 gost

      Kaj se dogaja z Slovenijo ugrabil jo je dobesedno maršal tvito. Sramoto dela na dnevni bazi Slovencem v svetu. Zdaj pa še podarja cepivo Bosni.

      11 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      05.03.2021 ob 21:01 gost

      Živel JANEZ JANŠA , naš ljubljeni vodja, naš vitez osamosvojitve , še na mnoga leta.

      4 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        06.03.2021 ob 8:54 gost

        V ČASU " DESET DNEVNE VOJNE " SE JE TA TVOJ JUNAK IN VITEZ OSAMOSVOJITVE SKRIVAL V BUNKERJU POD CANKARJEVIM DOMOM. VELIKO TEH, KI SE DANES DELAJO JUNAKE, JE PA POBEGNILO V AVSTRIJO. RES SO TO PRAVI JUNAKI ZA NORE GLAVE.

        7 1 Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      05.03.2021 ob 22:51 Štefko gost

      Janša že zna kak trbej levaki

      2 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      06.03.2021 ob 8:34 gost

      Kakimi levaki z celo Slovenijo debil tudi z vami hlapci pometa kot se mu zahoče. Štekaš debil zabiti buzi,,, Janeza groznuga.

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      06.03.2021 ob 9:34 gost

      Živel naš heroj Janez Janša , idemo dalje.

      1 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      06.03.2021 ob 12:15 gost

      Maršal tvito je v deset dnevni vojni zbiral orožje in ga prodal na Balkan. Kjer so se dogajali genocid tudi s tem orožjem.

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      06.03.2021 ob 14:22 Jani gost

      Nagnusni ste. Komentarji na nivoju oš..

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.