https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

Potrdili 860 novih okužb, 10 oseb je umrlo

11.3.2021  

V sredo je bilo potrjenih 860 novih okužb. 

Včeraj so skupno opravili 31.527 testiranj na novi koronavirus. Opravili so 5.786 PCR testov in 25.741 hitrih testov. Pri PCR testih je bil delež pozitivnih 14,9-odstoten, potrdili so 860 okužb.

 Vir: Covid-19 Sledilnik 

Hospitaliziranih je bilo 453 oseb, od tega 90 na intenzivni negi. Iz bolnišnice je bilo odpuščenih 51 oseb.

10 oseb s covidom-19 je umrlo. Skupno število umrlih je tako naraslo na 3.918.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      11.03.2021 ob 11:09 gost

      Mora še opravičiti zaprtje glupega naroda že 6 mesec z izmišljenimi številkami.

      12 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      11.03.2021 ob 12:23 123 gost

      Saj pa to je standard, vsako sredo je situacija neugodna to enim odgovarja saj še niso zasedli vseh položajev v državi, take lopovščine ni nikjer v evropi, tam tisti odstopijo keri imajo prste zraven pri umazanih poslih, pri nas so pa nagrajeni

      7 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      11.03.2021 ob 17:18 Karel K. gost

      Ja, tako je, v tej državi je na oblasti lopovščina in laž. Vsi od politikov do njihovih govorcev lažejo in spreminjajo izjave po potrebi. Najhujši je Kacin kateri ne more iz svoje kože in še vedno uporablja svoj retorišni repertoar iz leta 1991, ko je sporočal, da je pol Slovenije porušene. Najprej so nas silili, da se prijavimo za cepljenje na E-naročanje. Zdaj je Kacin rekel, da to ne velja in zaman čakamo na poziv, da velja edino, če se je kdo prijavil pri osebnem zdravniku. Vedno trdijo tako , da so oni nedolžni, za nič niso krivi. Še vedno trdijo, da v teh treh mesecih niso cepljeni vsi starejši od 80 let. Pa ja ni pol milijona slovenscev starejših od 80 let. Po Evropi problematizirajo cepivo Astra-Zeneca, naši pa trdijo, da ta šarža v Slovenijo ni prišla. Ja kdo pa več lahko verjame tem poklicnim politikantskim političnim in strokovnim lažnivcem. Vemo vsi, da so slovenski politiki profesionalni lažnivci ali ne morem razumeti, da se jim pridružujejo tudi zdravniki. Toliko so oportunisti, da zanikajo zdravniško strokovn o prisego in se rajši podredijo tem politikom lažnivcem, samo, da so lahko v njihovi službi. Seveda kateri zdravnik pove resnico ga suspendirajo. Prava lopovska država smo rekli za Titovo Jugoslavijo, danes se v Sloveniji to še bolj intenzivno prakticira.

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.