https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

V Pomurju 47 novih okužb

13.3.2021  

Včeraj je bilo opravljenih 3.800 PCR testov, potrjenih je bilo 847 novih okužb.


V petek, 12. marca, v Pomurju potrdili 47 novih okužb

V petek so potrdili okužbe v 13 pomurskih občinah. 12 v Ljutomeru, 8 v Murski Soboti, 6 v Puconcih, 4 v Gornji Radgoni, Križevcih in Moravskih Toplicah, 2 pri Gradu in v Radencih, ena okužba pa v Apačah, Beltincih, Črenšovcih, Rogašovcih in na Tišini.

V četrtek, 11. marca, v Pomurju potrdili 33 novih okužb

V četrtek so potrdili okužbe v 13 pomurskih občinah. 7 v Moravskih Toplicah, 5 v Puconcih, 4 v Ljutomeru in Murski Soboti, 2 na Cankovi, Črenšovcih, Gornjih Petrovcih in Šalovcih, ter po eno v Gornji Radgoni, pri Gradu, v Lendavi, Radencih in Turnišču.

V sredo, 10. marca, v Pomurju potrdili 58 novih okužb

V sredo so potrdili okužbe v 15 pomurskih občinah. 13 v Murski Soboti, 6 v Lendavi, 5 v Moravskih Toplicah, 4 v Gornji Radgoni, Gornjih Petrovcih, Ljutomeru, Puconcih, Tišini in Turnišču, 3 v Beltincih, 2 v Črenšovcih in Kuzmi ter po eno v Kobilju, Radencih in Šalovcih.

V torek, 9. marca, v Pomurju potrdili 37 novih okužb

V torek so potrdili okužbe v 15 pomurskih občinah. 8 v Ljutomeru, 6 v Moravskih Toplicah, 4 v Puconcih, 3 v Apačah in Radencih, 2 v Beltincih, Murski Soboti in Turnišču, po ena okužba pa na Cankovi, v Črenšovcih, Gornji Radgoni, Gornjih Petrovcih, Križevcih, Lendavi in Veržeju.

V ponedeljek, 8. marca, v Pomurju potrdili 35 novih okužb

V ponedeljek so potrdili okužbe v 13 pomurskih občinah. 11 v Murski Soboti, 7 v Ljutomeru, 3 na Tišini, 2 v Beltincih, Črenšovcih, Puconcih in Rogašovcih, po ena pa na Cankovi, v Gornji Radgoni, Gornjih Petrovcih, pri Gradu, Lendavi in v Veržeju.

V nedeljo, 7. marca, v Pomurju potrdili 20 novih okužb

V nedeljo so potrdili okužbe v 11 pomurskih občinah. 6 v Murski Soboti, 2 v Apačah, Lendavi, Puconcih in Radencih, ena nova okužba pa v občinah Gornja Radgona, Grad, Ljutomer, Moravske Toplice, Rogašovci in Sveti Jurij ob Ščavnici.

V soboto, 6. marca, v Pomurju potrdili 28 novih okužb

V soboto so potrdili okužbe v 11 pomurskih občinah. 10 v Murski Soboti, 4 v Lendavi, 2 v Ljutomeru, Moravskih Toplicah, Radencih, Cankovi ter Kuzmi in po eno okužbo v Gornji Radgoni, Gornjih Petrovcih, Odrancih ter Puconcih.

*Podatki so razvidni na spletni strani NIJZ.

Fotografije so simbolične. 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      13.03.2021 ob 16:00 gost

      Edne že sedemkrat gor pijseju samo ka nemu rumeni. Prekleta debilna vlada lažniva. Samo izživljanje nad ljudmi gnoji vladni debilni.

      9 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        14.03.2021 ob 10:07 gost

        PREMALO STROGO!!!!!!!!!!!!!!! idi drugam----gnoj levojaji , če ti tukaj ne paše!!!!!! SMRAD je potrebno izkoreniniti enkrat za vselej--lopovi!!!!!!!!!!!!!!

        1 10 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      14.03.2021 ob 8:15 gost

      Bolnik svetski vladni vodja je včeraj vse po pljuval po novinarja po vseh iz ozadja namišljanimi nasprotniki. Keri mu kao Rusijo vlado kot jo je dokazano on rušil lani šarcu. Samo sam sebe enega in edinega krivca za vse sranje kaj se dogaja v državi ja pozabil omeniti.,,, leto vladanja Janeza groznuga,,,najdlje zaprti na svetu rezultat,, največ koronekon na svetu, največ umrlih, najbolj zadolženi nasvetu, največje kraje zgodovini Slovenije. Edino kar je naredil je da so si vsi ki so blizu enega in edinega maršala tvita je da imajo,,,, bančne račune čudežno zelo polne. Vse to bo pa plačal glupi narod kot ga je poimenoval pomočnik vlade mandatar iz ozadja,,,, Jelinčič.,,,

      9 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      14.03.2021 ob 10:09 gost

      J J je zakon!!!!!! Levojaji gnoj pa se grize za OBLAST ampak KUL se je sposral v svoj gobec FUL !

      1 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      14.03.2021 ob 10:45 gost gost

      JJzakn, to lahko pove samo skrajno zblojena primitivna raja. JJ je slovenski bolnik iz katerega se dela norca celi svet. Je najslabše, kar se je lahko zgodilo narodu. Moral bi doživotno sedeti v zaporu, kjer se mu je od hudobije in vseh nečednosti, ki jih je počel tudi totalno odpelalo. Vsi, ki pa v nejn vidijo sploh kaj dobroga pa s ten povedo vse o sebi. Budale nategnjene brez mozga. Takše puklasti nuca. On je eden in edini, ki misli za vse. Pa nede več dugo, odneso de ga narod.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.