https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

V Pomurju iščejo pravnika, medicinsko sestro in vodjo projekta

17.03.2021 ob 6:00  

Tudi v tem tednu smo za vas poiskali nekaj aktualnih prostih delovnih mest v Pomurju.

CLEANGRAD, proizvodnja kovinskih konstrukcij in njihovih delov d.o.o. LJUTOMER išče VARNOSTNEGA KOORDINATORJA. Zahtevana je visokošolska izobrazba, vozniško dovoljenje kategorije B in dve leti delovnih izkušenj. Delo je za določen čas, 12 mesecev. Poskusno delo traja 6 mesecev. Kandidati naj pošljejo prijave po pošti ali e-pošti, do 19. marca.

SPLOŠNA BOLNIŠNICA MURSKA SOBOTA išče dve DIPLOMIRANI MEDICINSKI SESTRI V URGENTNI DEJAVNOSTI - M/Ž za nedoločen čas. Zahtevajo končano visokošolsko izobrazbo, Zdravstvena nega in babištvo, veljavno licenco za samostojno opravljanje dela v zdravstveni dejavnosti in eno leto delovnih izkušenj. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti do 19. marca.

Panvita, Kmetijstvo in proizvodnja hrane, d.d. išče VODJO PROJEKTA - M/Ž za nedoločen čas. Poskusno delo traja šest mesecev. Pričakujejo visokošolsko 2.stopnje, visokošolsko univerzitetno (prejšnja) ipd. izobrazbo, Kmetijstvo, drugo. Zaželjene so delovne izkušnje na področju pridobivanja nepovratnih sredstev na javnih razpisih. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti ali e-pošti do 31. marca.

OBČINA TIŠINA zaposli VIŠJEGA SVETOVALCA - PRAVNIKA - M/Ž za nedoločen čas. Pričakujejo štiri leta delovnih izkušenj. Dobro znanje nemškega jezika in opravljen strokovni izpit iz upravnega postopka. Kandidati naj pošljejo prijave po pošti ali e-pošti, do 24. marca.

ROTO - PAVLINJEK, PROIZVODNJA PLASTIČNIH IZDELKOV IN TRŽENJE D.O.O. zaposli DELAVCA V KONTROLI IZDELKOV za določen čas treh mesecev. Poskusno delo traja en mesec. Zahtevana je srednja poklicna izobrazba (Tehnika, podrobneje neopredeljeno) in vozniški izpit kategorije B. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti ali pokličejo za razgovor do 31. marca.

DVOJEZIČNA OSNOVNA ŠOLA DOBROVNIK KETNYELVU ALTALANOS ISKOLA DOBRONAK zaposli VZGOJITELJA PREDŠOLSKIH OTROK - M/Ž za določen čas oz. do vrnitve odsotnega delavca. Zahtevajo tekoče znanje slovenskega in madžarskega jezika. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti do 19. marca.

LINDI, pekarstvo in slaščičarstvo, d.o.o. išče PEKA BUREKA IN BOSANSKIH LEPINJ za določen čas, 12 mesecev. Pričakujejo tri mesece delovnih izkušenj in končano osnovnošolsko izobrazbo. Delo poteka ponoči. Kandidati naj pokličejo za razgovor do 24. marca.

Podrobnosti izbranih prostih delovnih mest in ostala prosta delovna mesta si lahko ogledate TUKAJ.

*Foto: Pixabay.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      17.03.2021 ob 8:24 gost

      Najbolj v Sloveniji potrebujemo predsednika vlade. Keri nebo kradel Slovencem z svojimi hlapci. Ampak bo skrbel za dobrobit Slovencev. Zdj pa zaradi denarja neročil cepivo kero je najslabše kakovosti. Ker je bilo cenejše za glupi narod je dobro. Oni so se pa že itak cepili z najboljšim že decembra.

      7 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        17.03.2021 ob 13:27 država gost

        tako ti in tebi podobni bi vodili državo ( Šarec, Erjavec, Mesec, Bratuškova in vam podobni na bruhanje mi gre- samo državo znate cecati drugo tak ne!!!! delat se spravi.....

        4 4 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      17.03.2021 ob 10:36 gost

      Najbolše ka ti debeli vse prevzameš ka si tak neverjetno sposoben, skupaj z Mesecom in Kordišem nas boste popeljali v raj in postali bomo edina država v svetu, kjer ne bo ne epidemije ne virusa.

      5 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      17.03.2021 ob 10:46 gost

      Točno tak. Združena levica pa debeli samo gobcajo iz opozicije. Lajat iz ozadja zna vsak, prevzemite oblast imeli ste šanso-Šarec pa se izkažite ne pa da samo lajate iz ozadja in pametujete,, ker edini program, ki ga ima levica je samo zrušit Janšo, boli njih kurac za narod. Šarec je to že dokazal, Levica in Sd pa so isti kurac, samo Janša, Janša to je njihov edini program.

      6 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      17.03.2021 ob 12:23 Ma ima posla gost

      novosti.rs/vesti/politika/974791/zavrsena-poseta-bahreinu-vucic-podelio-utiske-vazan-veliki-posao

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      17.03.2021 ob 13:44 gost

      LEVOJAJOST je potrebno IZTREBITI janšo pa tej bebci NIKOLI NE BODO zrušili!!!!!!!!!!!!!!

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      17.03.2021 ob 14:14 gost

      Zakaj bi rušili vlado naj zdaj ko so ve pokradli kar so od Evrope dobili nazaj po plačajo. Nej da bo za njimi drugi drek pometal in državo v normalo spravljal. Svoj drek kroga so zgrozzali si naj sami vrid zemejo. Vedno so za debilnon nesposobni dugi čistili.. Zdaj bo pa drugače in svoje smeti bo sam,,,, Janez grozni,,, počistil in njegove zvesti debili podložniki.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      17.03.2021 ob 16:38 gost

      Za levicare se ve da podpirajo samo lenuharje, cigane in migrante. Od njih nikoli ni blo niti ne bo koristi. Glede sluzb pa je vedno tako da so samo ce sces delat. Tisti keri imajo preslabo izobrazbo so si sami krivi. Pa si naj najdejo kaj sebi primernega. Jansa pa cepilne zadeve in virus s tem clankom nimajo nic.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      17.03.2021 ob 17:54 gost

      Za desne buzije se ve kaj podpirajo. Debile, kradljivec, lažnive, svetovne bolne debile z keri se ves svet norčuje in zasmehuje. Vsi ti peder ki se pa skrivajo za družinami kao pobožni družinski ljudje. V resnici pa pedri je dan kroz je dan. Z orgija mi pederskimi in požegnjanimi z kokainom.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      17.03.2021 ob 17:57 gost

      Vsi desni pizdeki si sami tvita jo in se kopriva imenujejo. Sami sebi všeckajo in se sami sebe norčujejo.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      17.03.2021 ob 19:00 Hope gost

      I am making 10,000 Dollars at home own laptop. Just do work online 2 to 4 hour properly. so i make my family happy and u can do check it out what i do... ...... ......... Earn75.ℂℴℳ

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.