https://www1.kkl.si/sl/zaigrajmo-in-zapojmo-po-domace-v-lendavi-2024/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Pomurski policisti zasegli orožje in strelivo

01.04.2021 ob 14:05  

Včeraj so policisti PP Gornja Radgona v sodelovanju s policisti PP Murska Sobota in Enoto vodnikov službenih psov Murska Sobota, na podlagi odredbe sodišča, opravili hišno preiskavo pri 50-letnem občanu iz območja UE Gornja Radgona zaradi suma, da nedovoljeno poseduje orožje in strelivo.

Osumljenemu je bila zasežena pištola znamke Pietro Beretta, malokalibrska puška in 199 komadov nabojev različnih kalibrov za oba prej omenjena kosa orožja.

Zaradi posedovanja orožja in streliva bodo policisti nadaljevali z zbiranjem obvestil zaradi suma storitve kaznivega dejanja nedovoljene proizvodnje in prometa orožja ali eksploziva po 307. členu KZ-1.

Foto: PUMS

Policisti so predhodno pri osumljencu obravnavali že kaznivo dejanje nasilje v družini in mu je bil izrečen tudi ukrep prepovedi približevanja, so sporočili s Policijske uprave Murska Sobota.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.04.2021 ob 15:22 Adela R. Harless gost

      Ločena mati s štirimi otroki je v pandemiji izgubila službo, vendar ji je s spletno študijo, ki jo je našla na internetu, uspelo ostati na vrhu, tako da je neprekinjeno vplačevala 15.000 dolarjev na teden. Preprosto je, sledite navodilom na domači strani, natančno preberite od začetka do konca. Preverite podrobnosti ......--- >>> www.works79.com

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.