https://gezasezeza.com/prireditve/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Umrl 17-letni mopedist, voznik avtomobila vozil pod vplivom alkohola

24.04.2021 ob 7:00  

Včeraj zvečer je prišlo do prometne nesreče, kjer je eden izmed udeležencev umrl na kraju.

Včeraj so bili policisti obveščeni, da je v naselju Selo, v bližini gasilskega doma prišlo do prometne nesreče med voznikom osebnega avtomobila in mopeda. Ob prihodu na kraj je zdravniška služba ugotovila, da je mopedist za posledicami prometne nesreče na kraju umrl. To je tretja letošnja smrtna žrtev na pomurskih cestah.

Z ogledom kraja prometne nesreče in zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je 25-letni voznik osebnega avtomobila v ovinku zapeljal na nasprotno smerno vozišče v trenutku, ko se mu je nasproti pravilno po svojem smernem vozišču, pripeljal 17-letni voznik mopeda, kateri je padel na vozišče in tam za posledicami prometne nesreče umrl. Voznik mopeda po prvih podatkih med vožnjo ni uporabljal zaščitne motoristične čelade in je vozil neregistriran moped.

Povzročitelj prometne nesreče je vozil osebni avtomobil pod vplivom alkohola, so sporočili s Policijske uprave Murska Sobota.

Včeraj ob 22.49 je v naselju Selo, v občini Moravske Toplice, prišlo do prometne nesreče med osebnim vozilom in motoristom. Gasilci PGD Murska Sobota so zavarovali kraj dogodka, ter nudili pomoč policiji. Voznik kolesa z motorjem je na kraju podlegel poškodbam, navaja Uprava Republike Slovenije za zaščito in reševanje. 

    Fotogalerija