https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Orehovcih pripravili tradicionalni bolšji sejem

PGD Orehovci, 06.06.2021 ob 13:00  

V nedeljo, 6. junija 2021, se je po dolgem času v Orehovcih odvijal tradicionalni bolšji sejem, ki ga je organiziral Boljši sejem PGD Orehovci.


Bolšji sejem v Orehovcih se je v zadnjih letih zelo uveljavil in privabil veliko tistih, ki so vsako prvo nedeljo pri gasilskem domu v Orehovcih, ponujali razno kramo, staro kmečko orodje, izdelke domače obrti in rokodelstva.

In tako je bilo po dolgem času tudi to nedeljo, saj je sejem obiskalo veliko obiskovalcev, pa tudi kupcev, ki so prišli iz celotnega Pomurja. Pridružili pa so se jim tudi domačini, ki so iskali kakšen primerek za dopolnitev svoje zbirke starin, orodja ali spominkov.

Na sejmu je skoraj vsak, kaj primernega našel za sebe, sicer pa je to bila tudi odlična priložnost za druženje. 

  Več fotografij v spodnji galeriji... 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      06.06.2021 ob 14:55 gost gost

      Upajmo, da bo ponovno zaživelo !!

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.