https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Puconcih uradno odprli novo zobno ambulanto

Puconci 150, 16.06.2021 ob 11:00  

Danes, 16. junija 2021, je potekala uradna otvoritev nove splošne zobne ambulante v občini Puconci.

Občina Puconci je pridobila novo splošno zobno ambulanto. Uradne otvoritve so se udeležili župan občine Puconci Ludvik Novak, Edith Žižek Sapač, dr.med.spec., direktorica Zdravstvenega doma Murska Sobota ter nov zobozdravnik Angel Serafimov, dr. dent. med.

Župan Ludvik Novak je povedal, da je občina Puconci v ta namen najprej odkupila prostore zraven pošte Slovenije, kjer so bili nekoč prostori bivše zavarovalnice in jih dala v upravljanje. Omenil je tudi da je za nakup prostorov občina  odštela 33 tisoč evrov.

Direktorica zdravstvenega doma Edith Žižek Sapač je nato povedala, da so prostori last občine Puconci, ki pa so bili za namen izvajanja zobozdravstvene dejavnosti predani v upravljanje javnemu zavodu Zdravstveni dom Murska Sobota. Zdravstveni dom Murska Sobota je celotne prostore uredil na novo in v ta namen nabavil vse nove stroje.

Podžupan Jožef Ficko pa je poudaril, da je v občinskem svetu namera, da zagotovijo sredstva za nakup omenjenih prostorov, naletela na dober odziv.

Ambulanta deluje sicer že od 1. junija 2021, paciente pa obravnava zobozdravnik: Angel Serafimov, dr. dent. med., ob pomoči zobozdravstvene asistentke Maje Rous. Trenutno število opredeljenih zavarovanih oseb je 1900, pove dr. Serafimova. 

Zobozdravnica za otroke

Hkrati so se dogovorili, da bo za otroke prisotna tudi zobozdravnica, da otrok ne bo več potrebno voziti v Mursko Soboto na preglede. Tako bo sistematske preglede šolskih otrok prevzela zobozdravnica: Kornelia Pustai, dr. dent. med. Dogovorjeno je bilo tudi, da bo opravljal sistematske zdravstvene preglede otrok nov pediater, tako staršem ne bo več potrebno voziti otrok v drugo občino. Zobozdravstvena ambulanta bo v Puconcih obratovala v ponedeljek in torek v popoldanskem času, od srede pa do petka pa v dopoldanskem času.

 Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      16.06.2021 ob 12:42 gost

      Kaj pa s prostori stare ordinacije? Članek napisan na nivoju učenca četrtega razreda osnovne šole. Koliko sredstev je vložila občina, koliko ZD MS? Najpomembnejših podatkov v tem članku ni. Glavno, da so se slikali?!!

      24 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      16.06.2021 ob 12:55 gost

      Dobre mame za seme gemati! naj že enkrat začnejo delati

      14 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      16.06.2021 ob 12:57 JJ2020 gost

      Makedonci najboljši

      16 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      01.02.2022 ob 15:03 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      10 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.