https://gezasezeza.com/prireditve/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Ljutomerski svetniki potrdili prejemnike nagrad in priznanj Občine Ljutomer

18.06.2021 ob 18:00  

Občinski svet Občine Ljutomer se je včeraj s pomočjo informacijsko-komunikacijske tehnologije sestal na 13. redni seji, kjer so med drugim potrdili prejemnike nagrad in priznanj za leti 2020 in 2021 ter prejemnike Miklošičeve nagrade in priznanj za leto 2021.


Priznanja in nagrade Občine Ljutomer za leto 2020

Podelitev priznanj in nagrad za lansko leto so prestavili na letos, da se bodo prejemnikom lahko tudi osebno poklonili, saj lani to zaradi epidemije covida-19 ni bilo mogoče, je pojasnila županja.

Plaketo Občine Ljutomer z listino in denarno nagrado za leto 2020 prejme zdravnik Sašo Duh, dr. med., spec. druž. med., zaposlen v ZD Ljutomer, za strokovno in požrtvovalno delo v času epidemije covid-19.

Plaketo Občine Ljutomer z listino in denarno nagrado za leto 2020 prejme tudi kolektiv zaposlenih Doma starejših občanov Ljutomer za izjemne napore pri oskrbi stanovalcev v času epidemije covid-19.

Pisno priznanje Občine Ljutomer za leto 2020 pa prejmejo podjetje ARKO d.o.o. ob 30-letnici delovanja, Turistično društvo Cven ob 20-letnici delovanja ter Cilka Jakelj, organizatorka kulturnih dogodkov z nastopajočimi posamezniki in skupinami, za organizacijo kulturnih dogodkov v obdobju izolacije DSO Ljutomer.

Priznanja in nagrade Občine Ljutomer za leto 2021

Plaketo Občine Ljutomer z listino in denarno nagrado za leto 2021 prejme podjetje Makoter d.o.o. za 40 let obrtno podjetniške dejavnosti.

Plaketo Občine Ljutomer z listino in denarno nagrado za leto 2021 prejme tudi Območno združenje veteranov vojne za Slovenijo ob 30 obletnici osamosvojitve Republike Slovenije.

Pisno priznanje Občine Ljutomer za leto 2021 pa prejmejo Andrej Trstenjak iz Branoslavcev za dolgoletno uspešno delovanje na področju gasilstva ter zaščite in reševanja, Športno društvo Stari hrast za uspešno delovanje na področju rekreativnega športa in Jože Habjanič iz Stročje vasi za dolgoletno aktivno delovanje v organizacijah na področju prostovoljstva.

Foto: makoter.si

Miklošičeva nagrada in priznanji za leto 2021

Miklošičevo nagrado za leto 2021 prejme Olga Majcen iz Mote za dolgoletno izjemno uspešno delovanje na področju ljubiteljske kulture.

Miklošičevo priznanje za leto 2021 pa prejmeta Jože Belak iz Žerovincev za dolgoletno izjemno uspešno delovanje na področju tamburaške glasbe in Damijan Borko iz Slamnjaka za dolgoletno izjemno uspešno delovanje na področju folklore in ohranjanje kulturne dediščine.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      18.06.2021 ob 21:03 mnenje gost

      Kadar vsak drugi občan dobi nagrado, je taka nagrada popoln nesmisel. Razvrednostenje kvalitetnega dela.

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      19.06.2021 ob 8:44 Mirjam gost

      Letos so nagrade prisle v prave roke.Najbolj zasluzno v roke dr.Saso Duha.

      4 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        19.06.2021 ob 17:07 gost

        Nisem prepričan, da ima zdravnik Duh doktorat?!? Verjetno misliš na zdravnika Duha, doktorja medicine. 🤪

        3 0 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      01.02.2022 ob 15:10 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.