https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Občina Moravske Toplice praznovala 15. obletnico

10.09.2011 ob 19:36  

Minule dni so v Moravskih Toplicah praznovali jubilejno obletnico, in sicer 15. občinski praznik. Osrednja prireditev je potekala v soboto, v športnem centru Terme 3000. 

 
                                                                                       


Zbrane občane in goste  je na osrednji prireditvi nagovoril župan Alojz Glavač, podeljena so bila priznanja in nagrade najbolj urejenim krajem, vrtcem in šolam v občini ter priznanja Društva upokojencev Moravske Toplice za najlepše urejene domačije upokojencev v občini.

V kulturnem programu so se predstavili: folklorna skupina KUD »Jozsef Attila« iz Motvarjevec, ženski pevski zbor KTD Ädy Endre iz Prosenjakovec, recitatorki Danijela Vaš in Doroteja Gašper iz Moravskih Toplic, pevka Maja Ivanič iz Bogojine, dogajanje so popestrile Selanske frajle, z avtorskimi skladbami Mario Horvat iz Ivanovec ter mlada plesalca latinsko-ameriških plesov Lara in Jan Števančec iz Noršinec. Ob tem je goste zabavala glasbena skupina Plamen, za najmlajše so z različnimi delavnicami poskrbeli v Vrtcih občine Moravske Toplice, udeležence pa je obiskal tudi Štrk Vili. 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.