https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: 9. praznik buč v Lipovcih

11.09.2011 ob 9:28  

Včeraj so v Lipovcih proslavili že 9. praznik buč – 17  ekip se je pomerilo v kuhanju enolončnice iz buč z dodatki po želji, okusne jedi pa so lahko pokusili tudi vsi obiskovalci. Strokovna komisija in tudi obiskovalci so izbrali najboljše, najizvirnejše in najbolj zdrave jedi,  in sicer so se na prva tri mesta uvrstili: tekmovalci iz Turističnega društva Vuhred, na drugo mesto tekmovalci Zadruge Žitek in na tretje mesto Zavod za zdravstveno varstvo Murska Sobota. 


Po tekmovanju v kuhanju bučne enolončnice je sledil še kulturni program, nato pa še zabava s skupino Horizont.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.