https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ROKOMET

Rokometaši Pomurja zmagovalci turnirja v Radencih

Radenci  

Mini rokometni turnir v Radencih, na katerem so sodelovali RK Arcont Radgona, RK Drava Ptuj in RK Pomurje, so dobili rokometaši Pomurja.


Igralni čas na turnirju je bil dogovorjen na 2x25 minut, ekipa Pomurja pa je premagala oba nasprotnika, in sicer ekipo Arcont Radgone z rezultatom 24:18, ter Dravo iz Ptuja z rezultatom 28:24. Omenimo, da so na tekmi z Dravo rokometaši Pomurja zaostajali že z 1:8, a nato z delnim izidom 12:0 tekmo spreobrnili sebi v prid.

V tekmi za 2. mesto na mini turnirju so rokometaši Arcont Radgone premagali ptujsko Dravo s 25:23.

Rokometaši Pomurja, ki so osvojili mini turnir v Radencih.

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.