https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO in VIDEO: Fazanerija slavila, Mura 05 prepričljivo čez Olimpijo

Murska Sobota, 11.9.2011  

Nogometaši Mure 05 so v derbiju Prve lige odpravili ljubljansko Olimpijo, ki je v Murski Soboti pokazala bore malo. Black Gringosi na tekmi proslavili 20. obletnico delovanja.


Mura 05 : Olimpija 4:2 (2:1)

Strelci: 1:0 Fajić (30.), 1:1 Omladič (43.), 2:1 Fajić (45.), 3:1 Rep (47.), 4:1 Horvat (50.), 4:2 Vršič (55.).

Mura 05: Luk, Cipot, Bohar (od 59. Lotrič), Horvat, Fajić, Janža, Eterovič (od 88. Pavel), Rep, Dodlek, Maruško, Kous (od 76. Kouter).

Olimpija: Šeliga, Jović, Salkić, Škerjanc (od 35. Valenčič), Božič, Omladič, Vršič, Radujko (od 86. Ivelja), Čadikovski (od 53. Fink), Lovrečič, Sretenović.

Izjavi trenerjev po tekmi:

Dušan Kosič, trener Olimpije: "Čestital bi Muri za zasluženo zmago. Danes nismo pokazali kaj dosti od tistega, kar bi morali in po kaj smo prišli v Prekmurje. Dovolili smo si celo vrsto napak, za katere smo bili kaznovani. Mura nas je koncentrirano kaznovala in enostavno si več nismo zaslužili."

Ante Šimundža, trener Mure: "V tekmo smo šli z željo, da jo dobimo in to nam je tudi uspelo. Danes smo v vseh elementih igre pokazali, da smo si bolj želeli zmage, da smo bili bolj koncentrirani in tudi pripravljeni. Mislim, da nam je danes to prineslo tri točke."

VIDEO:

 

Nusmir Fajić se prebuja. Z dvema zadetkoma je bil junak tekme.

Tekmo si je ogledal tudi predsednik NZS Aleksander Čeferin.

Za Muro 05 je na tribunah pesti tudi tokrat stiskal Jože Činč.

Dare Vršič s svojim prvim trenerjem pri Muri, Jožefom Husarjem.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. Sobocan
      11.09.2011 ob 21:49 Sobocan

      Super dečki tak naprej, zdaj smo žabaron pokazali što je glave v Prekmurji;).

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. prekmurjerepublika
      13.09.2011 ob 10:25 prekmurjerepublika

      To zmago smo nucale kak sahara vodo!! Rejsan fejs dobro blo. Zaj pa ostate na realnih tleh, pa v soboto ponovite takšo tekmoo!!! MUrrraaaaaa

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.