https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

V Turnišču pričeli z Varaškim kinom na prostem

Turnišče, 19.07.2021 ob 13:10  

Klub mladih Turnišče je začel z novim projektom, ki so ga poimenovali Varaški kino na prostem.

Covid situacija in razmere v svetu so postavile na glavo tudi glasbeno sceno. Mladi iz Turnišča so zato simbolno izbrali prav poseben dokumentarni film o razvoju in začetku slovenske havy metal glasbe Železne stopinje.

Film je poklon trdoživim predstavnikom in vsem pripadnikom težkometalne glasbe, ki je v sedemdesetih in osemdesetih letih prejšnjega stoletja pustila neizbrisen pečat na slovenski glasbeni sceni.

Predvajanja, ki je v večernih urah potekalo na gümlu Polanščekove domačije v Turnišču, sta se udeležila tudi avtor filma Denis Brnčič, art direktor filma Ognjen Zeljić in Jernej Vene iz filma. Po predvajanju, ki je bilo nekaj minut krajše od dveh ur, so se gosti premaknili iz gümla v štalo, kjer je tema pogovora v večji meri nanesla na plan kako vzpostaviti glasbeno, koncertno dogajanje nazaj kot je bilo pred izrednimi razmerami.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      19.07.2021 ob 14:31 gost

      V tornišcaj se je zacalo nekaj dogajati. Rejsan zi čas najbolek zaostala občina v Sloveniji med 212 občinami. Kak dugo maju občin su se enega delavnuga mesta nej ustvarili. Samu vsi šerifi su si zepeke napunili pa afere ustvarili.

      7 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      19.07.2021 ob 14:47 z gümla gost

      v štalo, te pa na gnoj, točno tak, kak si Törniščani tudi zaslužijo, saj je to itak izumrlo selo.

      5 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      01.02.2022 ob 14:40 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.