https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Kantina na Bistrici dobiva novo podobo

Gornja Bistrica, 16.08.2021 ob 6:00  

Kantina ob reki Muri na Bistrici te dni dobiva novo podobo.

Trenutno potekajo dela na projektu Kaj nas uči Mura v okviru skupne operacije LAS pri dobrih ljudeh 2020, v katerem kot partner sodeluje tudi Občina Črenšovci.

Ta bo v okviru projekta zamenjala dotrajan objekt v Kantini ob reki Muri na Bistrici in ob njem vzpostavila spremljevalno infrastrukturo s tablami, ki bodo služile za razlago obiskovalcem o naravnih vrednotah na tem območju.

Izvajalec del je domače podjetje TKG TRIM d.o.o., ki je bilo najugodnejše v postopku izvedbe javnega naročila.

Vrednost projekta za občino je okoli 55 tisoč evrov, od teh občina iz naslova projekta prejme nekaj čez 38 tisoč evrov, preostanek bo zagotovila iz lastnega proračuna.

Celotna vrednost operacije na območju LAS Pri dobrih ljudeh 2020 znaša okoli 90 tisoč evrov, znesek sofinanciranja operacije pa približno 67 tisoč evrov.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      16.08.2021 ob 11:26 Geza Mezga gost

      Samo delajte, da se bodo ljudje lažje zadevali.

      9 14 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.08.2021 ob 11:58 Tris gost

        Ti pa si se pa se vec ne mores pa si fauš. Budalo kaj vam ljudem vec nic nepase? Ce se nic ne dela jamrate da se nic nedela, ko se pa nekaj dela pa spet najdete nekaj kar vas moti pa jeb..mo naredi nekaj dobrega ne da samo z jezikom znas opletat. To vidim da ti gre kar dobro odrok!!

        23 6 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      16.08.2021 ob 12:48 gost

      Tris, za malo lesa 55.000 evrov?

      8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.08.2021 ob 12:54 Tris gost

        Ka se cene tiče je druga stvar cena je res ogromna. Ce bo ostalo samo pri tem objektu pol drzi glede cene da je pretirana.

        9 2 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      16.08.2021 ob 12:59 domačin gost

      Lepo če se dela!!!!!! Samo to več nikoli ne bo KANTINA v pravem pomenu besede! Breka fest in podobna srečanja šalabajzerjev ,so povsem razvrednotila ( kantino )!!! To je bilo mesto ,kjer se je jedlo in dobro pilo, sedaj pa pikanje z iglami in kajenje ter opijanje z prepovedanimi izdelki ,ki človeka poneumljajo ,nekoč so ga pa naredile veseljaka !!! Zato je potrebno dobro premisliti v kaj vložiš denar ki bi ga lahko bolj racionalno porabil!!!!!!

      14 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        17.08.2021 ob 10:17 boj glasen ja gost

        Hahahah tipični Bistriški nevoščljivec. Samo ka so metalci še ne pomeni ka se pikajo idijot. Mislin ka so to najbolši lidje ka jih lehko srečaš (dosta boljši kak vij vaški pijančeki). Če bi pa veška veselica z harmonikon bila, bi pa prvi tan bil. Idi si Slake narihtaj i pjevaj i šuti.. Še malo pa palik neš mogeu eno noč spati ;)

        7 2 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      16.08.2021 ob 15:20 gost

      Dobru ka su genuli. Ker so njim bobri vse prejšnjo konstrukcijo poglodali. Te majhne živalce delajo čuda. Zdaj do jih uporabljali namesto motork za žaganje ker so naravi prijazni pa se zastonj so.

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      17.08.2021 ob 19:18 gost

      ( boj glasen) Poimensko mi napijši ednoga čednoga (metalca) ! Vsi povrsti norci ,ka se delate zaradi toga ka ste metalci ,pa sploh ne vejte ka tole je in ka pomejni metalec ker si tole nekje na tv videl in si sedaj misliš če o tem kaj slišiš ,da nekaj si!!!! Sranje od človeka napikanega ker drugače nemreš biti!!!!!! fuknjeni do kraja !!

      2 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      01.02.2022 ob 14:32 Sexy gost

      Zmenki zaradi seksa v vašem mestu - 𝐖𝐖𝐖.𝐌𝐘𝟐𝟏.𝐅𝐔𝐍

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.